Σε πάνω από 10 δικόγραφα ο τραπεζίτης ισχυριζόταν ότι η τράπεζα συκοφαντείτε, ότι της προκαλείτε ζημιά κ.τ.λ από τα δημοσιεύματα του lobbystas.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ το νομικό πρόσωπο δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του lobbystas.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε απόφαση το Δ.Σ – το οποίο έλεγχε ο τραπεζίτης – που να τον εξουσιοδοτούσε ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα της τράπεζας που ήταν θιγόμενη από τα δημοσιεύματα του lobbystas.

ΠΑΝΤΑ ο τραπεζίτης έβαζε μπροστά την τράπεζα.

ΠΑΝΤΑ ο τραπεζίτης έθετε θέμα απειλής κατά της ζωής του και της οικογενείας του άμεσα και έμμεσα λόγο των δημοσιευμάτων του lobbystas.

To lobbystas δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά μέσω του διαχειριστή του ότι ΔΕΝ υφίσταται ΟΥΔΕΜΙΑ δικαστική απόφαση, σε όλους τους βαθμούς και τελεσίδικα, που να ΔΕΧΤΗΚΕ τον ισχυρισμό του τραπεζίτη ότι απειλείται η ζωή του και της οικογενείας του από τα δημοσιεύματα του lobbystas.

To lobbystas δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά μέσω του διαχειριστή του ότι ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ στην περίπτωση όπου στον τραπεζίτη και στην οικογένεια του συμβεί το μοιραίο.

To lobbystas δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά μέσω του διαχειριστή του ότι τον καθιστά υπεύθυνο – τον τραπεζίτη – σε οποιαδήποτε απειλή που έχει σκοπό την φίμωση ή τον αιφνίδιο θάνατο μου.

Όλα τα ντοκουμέντα που θα οδηγήσουν τον τραπεζίτη στην φυλακή για πολλά χρόνια, είναι προς φύλαξη σε συμβολαιογράφους στην Αθήνα και στο Βερολίνο, ενώ ανά 6μηνο γνωστοποιείται ο ιατρικός μου φάκελος με ενημερωμένο ΟΛΙΚΟ τσεκ-απ όπου βεβαιώνεται ότι χαίρω άκρας υγείας.

ΕΠΕΙΔΗ στην αγορά ακούγονται εδώ και πάνω από 10 χρόνια ασύστολα ψέματα από τον τραπεζίτη για το πρόσωπο μου.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉ ΜΟΥ.

Δηλώνω στην αγορά ότι:

ο τραπεζίτης κινείται εναντίον μου επί προσωπικού

και επί προσωπικού ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΩ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ που για πάνω από 10 χρόνια προσπαθεί χωρίς να τα καταφέρει αυτός να με χώσει στα μπουντρούμια !

Μην χάσετε την συνέχεια.