Πρωτοφανές ! Το εισιτήριο της Αννούλας για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι η…. Coca Cola !

Διαβάζω ότι στόχος της A. Διαμαντοπούλου ειναι η μεγάλη Κεντροαριστερά με το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν συμφωνεί με τα λαϊκά μέτωπα.

Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι !

“Οι συγκυρίες και οι ανάγκες της εποχής διαμορφώνουν και τις αποφάσεις” ανέφερε η έμπειρη πολιτικός λέγοντας ότι μετά τις ευρωεκλογές, όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη, πυροδοτήθηκαν μια σειρά από αλλαγές στα πολιτικά συστήματα που κατά την άποψή της “δημιουργούν τον κίνδυνο της ρευστοποίησης”.

Όπως είπε η κα Διαμαντοπούλου “είναι η στιγμή που το σύστημα θα πρέπει να ανασυνταχθεί. Χρειαζόμαστε μια ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος, Χρειαζόμαστε μια μεγάλη Κεντροαριστερά, που όμως είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι η ένωση διαφόρων κομμάτων, είναι το ΠΑΣΟΚ με τα νέα του χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να είναι η σοσιαλδημοκρατία του 21ου αιώνα. Αυτός είναι ο στόχος μου και θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ ουσιαστικά μέσα και από την πορεία μου”. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η ιδεολογική της ταυτότητα είναι σοσιαλδημοκρατική.

Λέει και άλλα βαρύγδουπα η Αννούλα μας.

Σε απλά ελληνικά η Αννούλα μας πουλάει τρελίτσα και όποιος ψωνίζει ψώνιζε !

Γιατί το λέω αυτό ;

Από τα καντόνια της Ελβετίας όπου είναι η έδρα της Coca Cola η Αννούλα μας μας πουλάει σοσιαλοδημοκρατία ΧΩΡΙΣ όμως να έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ που είναι μέλος !

Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων κάθετη !

Παραιτήσου και μετά βάλε υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός και εάν το εισιτήριο της Αννούλας για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι η…. Coca Cola !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up