Μαύρο καλοκαίρι για τον Βαγγέλη. Το Βατερλώ στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία

Το 2021 πανηγύριζε !

Διαβάζω

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης για τρία φωτοβολταϊκά έργα στην Αυστραλία ανακοίνωσε η εταιρεία Mytilineos, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω των τραπεζών ANZ, Societe Generale και Westpac.

Η Mytilineos αναφέρει στην ανακοινωσή της ότι «η MYTILINEOS ολοκλήρωσε τη διαδικασία χρηματοδότησης (χωρίς αναγωγή ή εγγυήσεις από τη μητρική εταιρεία – non-recourse financing), για τα φωτοβολταϊκά έργα Corowa, Junee και Wagga στη Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία, μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ANZ, Societe Generale και Westpac.

Ο Νίκος Παπαπέτρου, Γενικός Διευθυντής του Τομέα  Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), δήλωσε: «Η Αυστραλία αποτελεί βασική αγορά για την παγκόσμια αναπτυξιακή στρατηγική της MYTILINEOS στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η οποία εκτείνεται σε όλες τις περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού, της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Είμαστε χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη  που επιδεικνύεται στην εταιρεία και  στο όραμά μας στην περιοχή και προσδοκούμε σε περισσότερες επιτυχημένες χρηματοδοτήσεις».

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγόμενης ενέργειας και των Πιστοποιητικών Παραγωγής Μεγάλης Κλίμακας (LGC) από τα τρία έργα πωλείται στο πλαίσιο δεκαετούς «Πράσινης» Συμφωνίας Αγοράς Ενέργειας (PPA)  στην Coles, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικού εμπορίου τροφίμων της Αυστραλίας με περισσότερα από 2,400 καταστήματα. 

Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση με προπουλημένη παραγωγή, τι συνέβη ξαφνικά και ανακοινώθηκε με δημοσιεύματα ΜΕΣΩ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ότι έβαλε πωλητήριο ;;;

Αφήστε να σηκώσει το γάντι ο Βαγγέλης να δούμε τι θα μας πει και μετά θα σας δώσω το ρεπορτάζ

Βαγγέλη, πόση Διάρκεια Ηλιοφάνειας έχει στη Νέα Ζηλανδία ; Γνωρίζεις ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up