Ο Τραμπ φοράει καπέλα Made in Turkey

Η Zirve Sapka Promosyon παρήγαγε συνολικά 0,1 εκατομμύρια μονάδες καπέλων μπέιζμπολ MAGA (“Make America Great Again”) για τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο εργοστάσιο παραγωγής της στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη Golbasi στη νοτιοανατολική επαρχία Adiyaman της Τουρκίας, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα 9 Eylul

Ο Τραμπ κάνει σε μεγάλο βαθμό την αντίθεσή του στις αμερικανικές εταιρείες να μεταφέρουν την παραγωγή σε εργοστάσια στο εξωτερικό, καθώς κάνει τις μεγάλες πωλήσεις στα προϊόντα “Made in USA”.

Τα καπέλα του μπέιζμπολ εξήχθησαν από την Τουρκία στα 2,5 $ ανά μονάδα. Επί του παρόντος πωλούνται στα 50 δολάρια ανά μονάδα στις ΗΠΑ, ανέφερε επίσης η τουρκική εφημερίδα.

Τα καπέλα φέρουν την ετικέτα “Made in Türkiye”. Οι 600 εργαζόμενοι του κατασκευαστή καπέλων χρειάστηκαν μια εβδομάδα για την παραγωγή τους.

Το πρακτορείο που διεξάγει την προεδρική εκστρατεία του Τραμπ παρήγγειλε τα καπέλα, σύμφωνα με τον Mehmet Yuceturk, επικεφαλής της επιχειρηματικής ένωσης Promoturk.

«Τα καπέλα, τα οποία ο Τραμπ μοιράζει στους υποστηρικτές του και φοράει στο κεφάλι του, φέρουν την υπογραφή «Made in Türkiye»», είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up