Το No Time to Die (σε ελληνική απόδοση: Δεν υπάρχει χρόνος να πεθάνεις) είναι μια κινηματογραφική κατασκοπευτική ταινία του 2021 και η 25η της σειράς Τζέιμς Μποντ που παράγεται από την Eon Productions. Πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ στην πέμπτη και τελευταία του ταινία ως ο φανταστικός Βρετανός πράκτορας της MI6 Τζέιμς Μποντ. Η σκηνοθεσία είναι του Κάρι Φουκουνάγκα και το σενάριο είναι των Φουκουνάγκα, Νιλ Πάρβις, Ρόμπερτ Γουάντ και της Φοίβης Βάλλερ-Μπριτζ. Στους υποστηρικτικούς ρόλους είναι οι Λεά Σεϊντού, Κρίστοφ Βαλτς, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς και ο Ραλφ Φάινς. Σε αυτή την ταινία, ο Τζέιμς Μποντ, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό υπηρεσία με την MI6, στρατολογείται από τη CIA για να βρει έναν απαχθέντα επιστήμονα, κάτι που οδηγεί σε μια αναμέτρηση με έναν ισχυρό αντίπαλο.

Η ανάπτυξη της 25ης ταινίας ξεκίνησε το 2016 και είναι η πρώτη ταινία που διανέμεται από την Universal Pictures, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα διεθνούς διανομής μετά τη λήξη του συμβολαίου της Sony Pictures μετά την κυκλοφορία της ταινίας Spectre το 2015. Η United Artists Releasing κατέχει τα δικαιώματα διανομής για την Βόρεια Αμερική, καθώς και τα παγκόσμια ψηφιακά και τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ η Universal κατέχει επίσης τα παγκόσμια δικαιώματα για οικιακά μέσα.

Ο Ντάνι Μπόιλ ήταν αρχικά υποψήφιος για να σκηνοθετήσει και να συνυπογράψει το σενάριο με τον Τζον Χοτζ Και οι δύο αποχώρησαν τον Αύγουστο του 2018 λόγω δημιουργικών διαφορών και ο Φουκουνάγκα ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του Μπόιλ ένα μήνα αργότερα. Το μεγαλύτερο μέρος του καστ είχε υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο του 2019. Η κύρια κινηματογράφηση ήταν από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2019, ενώ ο τελικός τίτλος ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2019.

Το No Time to Die έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 8 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ μετά από καθυστέρηση λόγω της αποχώρησης του Μπόιλ και αργότερα από την Πανδημία του COVID-19. Η ταινία έλαβε γενικά θετικές κριτικές, με πολλούς να θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη κατάληξη για τον ρόλο του Κρεγκ ως Μποντ και έχει έσοδα περισσότερα από 774 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, καθιστώντας την την τέταρτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις του 2021.