ΠΑΓΚΣΟΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Του Νίκου Πάσχου

Όλοι τους ήταν στην Λίστα Λαγκάρντ. Έχουν ασχοληθεί μεγάλα μίντια του εξωτερικού όπως και σύσσωμα τα ελληνικά. Έχουν αποκαλυφθεί πολλές οφσορ στα έγγραφα του Παναμά. Οφσορ στα Παρθένα Νησιά. Υπάρχουν αμετάκλητες αποφάσεις της δικαιοσύνης που βγάζουν καθαρό τον Παπασταύρου. Και άλλα πολλά που είναι καταγεγραμμένα.

Θα τα παρακάμψω όλα

Θα παρακάμψω τις αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής έρευνας του lobbystas όπου πολλές οφσορ του Παπασταύρου ανά τον κόσμο, τότε που εργαζόταν στον Λάτση στην EFG, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το lobbystas πολύ πριν την Λίστα Λαγκάρντ τα έγγραφα του Παναμά κ.τ.λ.

Τα αρχεία υπάρχουν.

Με την μόνη διαφορά ότι τα έχω ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

Θα τα παρακάμψω όλα αυτά και άλλα πολλά.

Δεν θα έπρεπε αλλά θα τα παρακάμψω ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ.

Ελάτε λοιπόν να δούμε μαζί τις οφσορ στις Μπαχάμες που δεν βρήκαν ποτέ το ΣΔΟΕ, η ελληνική δικαιοσύνη, τα μίντια διεθνώς, τα μίντια στην Ελλάδα, όπως και μια σειρά άλλων υπηρεσιών, προσώπων και συμφερόντων που αναζητούσαν και αναζητούν κρυμμένους θησαυρούς.

Το παρεάκι στις Μπαχάμες που κάνουν μαζί μπίζνες είναι ο Παπασταύρου με τον Μιωνή πλαισιωμένοι από τον Μεταξά τον Πάσχο, τον Καμχή και άλλους.

Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με τους πυρήνες.

Ενδεικτικά θα δημοσιοποιήσω ΜΟΝΟ δυο οφσορ τους από τις… πολλές !

H υπεύθυνη δικηγόρος που έκανε την εγγραφή στα μητρώα είναι η Pamela L. Klonaris. μέσω της LYFORD CORPORATE SERVICES LTD

Ωωω τι σύμπτωση !

Η ίδια έκανε την εγγραφή στα μητρώα τις οφσορ του Γιώργου Τράγκα μέσω της LYFORD CORPORATE SERVICES LTD