17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ….

by on 16 May 2016

Του Νίκου Πάσχου

Ήταν καλοκαίρι του 1999. Το χαρτί ξεκίνησε αρχές του χρόνου κάτω από το χιλιάρικο. Κάλπαζε. Ο Κύπριος πλασαρίστηκε με πληρωμένα δημοσιεύματα ως ο μεγάλος γκουρού που μας ήρθε από το Αμέρικα. Το concept του απατεώνα απαιτούσε ηχηρά ονόματα της εποχής. Ο Κυριακού του Antenna, ο Μυτιληναίος ο Κορασίδης και ο Παπαέλληνας. Έστησε τις Αθηναϊκές Συμμετοχές μεσω του Δημητριάδη. Ίσως η μεγαλύτερη απάτη ακόμα και από αυτή της ENRON σε αντίστοιχα μεγέθη. Στην αγορά όλοι έχουν κάτι να πουν για αυτό το στόρι….

17 χρόνια μετά θα σας αποκαλύψω ένα συνταρακτικό ντοκουμέντο. Εκτός από τον απατεώνα ζήτημα να το γνωρίζουν 2 άντε 3 νοματαίοι όλοι και όλοι…..

«CONCEPT FINANCE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999. Όταν ξεκίνησε η πτώση στα βαριά σαβουρόχαρτα με τα υπόλοιπα μπουρδελόχαρτα της μικρής κεφαλαιοποιήσης να συνεχίζουν την άνοδο….

Έδρα Νέα Ιωνία. Μετοχικό κεφάλαιο 20.000.000 δρχ.

Πρώτο διοικητικό συμβούλιο

Κωνσταντίνος Χύμας.

Μιλτιάδης Παρλαμάς.

Κύριλλος Σεβαστιάδης

Ιωάννης Παπαδόπουλος

Σταματία Μελή Καρρά

Οι 3 πρώτοι είναι μπροστινοί του Κύπριου. Τους χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα. (απάτη Avenir κ.τ.λ)

Ο Ιωάννης είναι ο αδελφός του.

Η Σταματία είναι η συμβία του. Δεν έχουν παντρευτεί ποτέ.

Σήμερα κυκλοφορεί ως ………….Τιτίκα Μελή…..

Έγραφε η Καθημερινή το 2001

……Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων γύρω από την υπόθεση μετοχές-φούσκες στο Χρηματιστήριο, καθώς η 19η τακτική ανακρίτρια, κ. Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια ολοκλήρωσε τις καταθέσεις και την έρευνα σχετικά με την εισηγμένη στο ΧΑΑ εταιρεία «Αθηναϊκές Συμμετοχές», συντάσσει κατηγορητήρια και εντός των ημερών αναμένεται να στείλει σχετικές κλήσεις προς απολογία στους υπευθύνους της εταιρείας.

Πριν από περίπου τρεις μήνες, η κ. Μπουρμπούλια σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο – πραγματογνώμονα κ. Γ. Βαρθαλίτη, που είχε διορίσει η ίδια, ξεκίνησε τη διενέργεια, ανεξάρτητη από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, έρευνας σχετικά με τις εταιρείες «Αθηναϊκές Συμμετοχές» και «Εθνική Ακινήτων». Στις δύο εταιρείες ήδη διενεργείτο έρευνα από το ΣΔΟΕ, ωστόσο η κ. Μπουρμπούλια είχε προχωρήσει στη διενέργεια «παράλληλης» έρευνας, προκειμένου να διαμορφώσει συντομότερα «προσωπική» άποψη για το αν όλες οι ενέργειες των εταιρειών ήταν νόμιμες…..

Από παραπάνω κρατήστε τον τεχνικό σύμβουλο – πραγματογνώμονα κ. Γ. Βαρθαλίτη.

Πάμε πάλι πίσω στην CONCEPT

Ιδρύθηκε το 1999. Τέλος του 2005 γίνεται ανάκληση της αδείας από την Νομαρχία….

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Την 21.12.2005 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας, η με αριθ. ΕΜοικ. 23512/21.12.2005 απόφασή μας, με την οποία ανακλήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 48α του κ.ν.2190/ 1920 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», όπως ισχύει, η υπ’ αριθμ. ΕΜ 10555/22.9.1999 απόφασή μας περί χορήγησης άδειας σύστασης και έγκρισης καταστατικού της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «CONCEPT FINANCE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», με δτ «CONCEPT FINANCE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.» και αριθμό μητρώου 43884/01ΑΤ/Β/99/330 που εδρεύει στο Δήμο Ν. Ιωνίας και τέθηκε σε εκκαθάριση, επειδή παρέλειψε να υποβάλλει στην Υπηρεσία μας τους, κατά το νόμο και το Καταστατικό αυτής, ισολογισμούς των διαχειριστικών ετών 31.12.2000, 31.12.2001, 31.12.2002, 31.12.2003 & 31.12.2004 εγκεκριμμένους από τις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της.

Αγία Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2005

Με εντολή Νομάρχη

Ο Διευθυντής

ΑΠΟΣΤ. ΤΟΣΚΑΣ

Το μαγαζί φάντασμα στήθηκε διακίνησε δισεκατομμύρια μαύρο χρήμα και μετά όμορφα και ωραία ήρθε η ανάκληση και όλα μέλι γάλα !  

Μέσω της Concept μοιράστηκαν άνω των 600 δις δρχ !!!

Μέσω της Concept με επιταγές ή με cash διακινηθήκαν εκατομμύρια ως δωράκια σε δημοσιογράφους, πολιτικούς, υπουργούς, δικαστές και …. άλλους !

Μέσω της Concept έγινε εικονική Α.Μ.Κ στις Αθηναϊκές Συμμετοχές από τον απατεώνα που ναι μεν κράτησαν το ίδια ποσοστά τους οι εκλεκτοί επιχειρηματίες αλλά με πολλαπλάσιο αριθμό μετοχών. Παρασκευή κατατέθηκαν οι επιταγές από τον απατεώνα γράφτηκαν στην Α.Μ.Κ και την δευτέρα ανακλήθηκαν. BNP Baribas Κολωνακίου. Στο κόλπο ο διευθυντής. Στην BNP εκεί που μετά αργότερα έγινε και ληστεία. Μαϊμού για να καλύψουν τις τρύπες !     

Μέσω τις Concept έχουν γίνει αγοροπωλησίες μετοχών άνω του 1 τρις !

Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι το σκάνδαλο και η…. Αποκάλυψη του Ανόμου… κάνετε πολύ μεγάλο λάθος !!!

Ο τεχνικός σύμβουλος – πραγματογνώμονας κ. Γ. Βαρθαλίτης, τον οποίο διόρισε η Μπουρμπούλια ως βοηθό της, για την έρευνα σχετικά με την φούσκα των «Αθηναϊκών Συμμετοχών» με την έγκριση των ανωτέρων της,

ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!!

Ακριβώς όπως το διαβάζετε. Ο άνθρωπος που έψαχνε να βρει την απάτη και τον απατεώνα ήταν υπάλληλος του !!!!!!!

Ιδού το ντοκουμέντο

Συνεχίζεται ….