ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ;;;;;

by on 8 April 2020

Πανηγυρισμοί των κυβερνητικών κύκλων για την απόφαση της ΕΚΤ να περιλάβει και τα Ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο για παροχή ρευστότητας.

Aπορώ γιατί άραγε πανηγυρίζουν;;;; μήπως θα δει κανένας τη ρευστότητα που θα πάρουν τα βαρέλια δίχως πάτο

Αφού δεν έχουν συμβούλους να τους πουν να μην πανηγυρίζουν ακόμα, να τους τα πούμε  εμείς από εδώ  

Ποιος κατέχει τα ομόλογα;  Οι τράπεζες ….

Ποιος θα πάρει την ρευστότητα;  Οι τράπεζες …..

Τι θα την κάνουν την ρευστότητα οι τράπεζες ….. θα την εξαϋλώσουν, όπως εξαΰλωσαν και τα αμύθητα κεφάλαια (250+δις) που έχουν ενθυλακώσει επί 10 χρόνια, χωρίς να πάει ούτε σεντς στην πραγματική οικονομία.

Αυτά τα εξαμβλώματα, δεν τα έχει καταλάβει ακόμα κανένας, ότι είναι άκρως επικίνδυνο πλέον να τους δίνεις τη δόση τους κάθε τόσο, αφού κάθε φορά θέλουν και μεγαλύτερη;

ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΑΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ.

ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ…..ΚΑΙ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΗΡΩΣΟΥΝ  ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ  ΑΥΤΟ,  ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ