ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

by on 31 Δεκεμβρίου 2013

Πέρασε και το 2013. Ίδιες ευχές, ίδια πρόσωπα με μια κοινωνία σε πλήρη αποσύνθεση. Μια κοινωνία που ξεπερνά με μεγάλη κυνικότητα ακόμα και τον ίδιο το θάνατο! Θυμηθείτε πως αντιμετώπιζαν οι ‘Ελληνες την είδηση της αυτοκτονίας αρχές του χρόνου και πως την αντιμετωπίζουν τώρα ! Είναι σίγουρο ότι τέτοια εποχή του χρόνου η κατάσταση θα είναι τελείως διαφορετική. Θα συναντά κανείς ανθρώπους με αντιλήψεις, απόψεις και στάσεις ζωής ασύλληπτες ! Είναι δυνατόν, θα αναρωτιούνται όσοι καταφέρουμε να κρατήσουμε την λογική και τον κοινό νου μέσα στο 2014, με όλα όσα θα γίνουν στη χώρα μας. Μια λογική στηριγμένη στο ότι ο ήλιος δύει από την δύση και ανατέλλει στην ανατολή. Με την ευχή να κρατήσουμε την λογική μας, ο αδελφούλης και εγώ ευχόμαστε καλή χρονιά με  πίστη και την δύναμη του Θεού κοντά μας.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!    

comments
 
Leave a reply »

 
 • KL
  15 Ιανουαρίου 2014 at 09:00

  ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ …ΒΕΡΓΑΣ.

  Στην χτεσινή παρουσία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο Ειδικός Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος Στυλιανός ανέφερε πως το ΣΔΟΕ δεν προλαβαίνει να ελέγχει τις διάφορες λίστες λόγω έλλειψης προσωπικού, διαφόρων σεμιναρίων των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, καθώς και γιατί δεν συνεργάζονται οι τράπεζες στις έρευνες για τις λίστες. Οι τράπεζες μπορεί να ευθύνονται για πολλά, αλλά δεν ευθύνονται για όλα.
  Έβγαλε βέβαια την είδηση της χρονιάς για τα 54 δις, αλλά αργά το βράδυ το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του, τον διέψευσε.
  Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ φέρεται την περσινή χρονιά να έχει μετακινηθεί για υπηρεσιακούς λόγους, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, εκτός έδρας, 5 φορές, σε διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή καταγωγής του, τον Νομό Μεσσηνίας. Όλες οι εγκρίσεις μετακινήσεις, απογράφησαν εκ των υστέρων από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιος Μαυραγάνη.
  Δεν υπάρχει άλλος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης να την εκπροσωπεί στην εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα;
  Είναι δυνατόν ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ να ασχολείται με τα πανηγύρια που γίνονται στην Καλαμάτα, αντί να ασχολείται με τις διάφορες λίστες;

  Μετακινήσεις Στασινόπουλου στην περιοχή της Καλαμάτας το 2013 για διάφορες εκδηλώσεις:
  1. Στον Δήμο Οιχαλίας του Ν. Μεσσηνίας(η έγκριση δόθηκε εκ των υστέρων στις 3-4-2013 από τον Υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάννη), για χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από 23/3/2013 έως και 25/3/2013 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) στον εορτασμό της 192ης επετείου της εξέγερσης και ορκωμοσίας των Ντρέδων στο Δήμο Οιχαλίας του Νομού Μεσσηνίας. (ΑΔΑ: ΒΕΑΗΗ-396)
  2. Στην Καλαμάτα(η έγκριση δόθηκε εκ των υστέρων στις 25-4-2013 από τον Υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάννη), για χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από 18/4/2013 έως και 20/4/2013 (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης (ΑΔΑ: ΒΕ54Η-Ν4Δ).
  3. Στην Κορώνη του Ν. Μεσσηνίας (η έγκριση δόθηκε εκ των υστέρων στις 24-5-2013 από τον Υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάνη),για χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών από 10/5/2013 έως και 11/5/2013(Παρασκευή, Σάββατο) για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στον Εορτασμό της Παναγίας της Ελεηστρίας Κορώνης. (ΑΔΑ: ΒΕΖΣΗ-6ΚΖ)
  4. Στην Καλαμάτα στη θέση Βέργα Αλμυρού Καλαμάτας, (η έγκριση δόθηκε εκ των υστέρων στις 8-7-2013 από τον Υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάνη) για χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών, από 21-06-2013 έως και 22-06-2013, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής μάχης στη Βέργα Αλμυρού Καλαμάτας. (ΑΔΑ: ΒΛΩ7Η-ΡΟΤ)
  5. Στην Πύλο του Ν. Μεσσηνίας, (η έγκριση δόθηκε εκ των υστέρων στις 19-7-2013 από τον Υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάνη), για χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών από 12/7/2013 έως και 13/7/2013 (Παρασκευή, Σάββατο) για να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην παρουσίαση του Κέντρου Εικονικής Αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου (ΑΔΑ: ΒΛΩ7Η-ΓΛ4)

  Σύμφωνα με τη εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Στυλιανός Στασινόπουλος υπήρξε «Παιδικός φίλος και άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά». Επίσης, όσοι τον γνωρίζουν επισημαίνουν ότι είναι «απολύτως καθαρός – δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτε για αυτόν». Στο ΣΔΟΕ οι συνεργάτες του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο απλό, χαμηλών τόνων, εργατικό και συνεργάσιμο. «Από νωρίς το πρωί έρχεται στο γραφείο και μένει έως το βράδυ, όσο χρειαστεί», σημειώνουν.
  Ο κ. Στασινόπουλος, προτού αναλάβει τα ηνία του ΣΔΟΕ, ήταν προϊστάμενος της ΔΟΥ Μεσσήνης. Νωρίτερα εφοριακός υπάλληλος στη Μεσσηνία και τη διετία 2009-2010 υποδιευθυντής του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου. Ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα με τον Παναγιώτη Νίκα και, προτού αναλάβει ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, ήταν πρόεδρος της Κτηματικής Εταιρείας του Δήμου, Διοκλής. Στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά τόσο στη ΝΔ όσο και στην Πολιτική Άνοιξη.

  Απάντηση

 • KL
  21 Ιουλίου 2014 at 15:31

  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο IDF επιχειρεί στο lobbystas.Δεν δένει το γλυκό.

  Απάντηση

 • KL
  6 Δεκεμβρίου 2014 at 21:33

  ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ
  Εύχομαι να αντέξεις … χρόνια πολλά.

  Απάντηση

 • KL
  9 Δεκεμβρίου 2014 at 14:33

  ΕΚΛΟΓΗ ΠτΔ. BUSINESS AS USUAL ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ …ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  Με την ανακοίνωση χτες από την Βούλτεψη, της έναρξης της διαδικασίας εκλογής ΠτΔ, επικράτησε μεγάλη παγωμάρα στους δημοσιογράφους, ακόμα και στους ενσωματωμένους. Δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη.
  Από την συντονισμένη αύξηση των διαφημίσεων των τραπεζιτών, τις δύο τελευταίες βδομάδες, βγαίνει το ασφαλές συμπέρασμα, πως τουλάχιστον αυτοί, γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί. Ο Σαμαράς κατάλαβε εδώ και περίπου δύο βδομάδες, μέσω του STAR CHANNEL, πως θα πρέπει να πάρει το «καπελάκι» του και να φεύγει. Κάποια στιγμή θα γίνει γνωστό ποιοι τον «συμβούλευσαν» να πάρει την χτεσινή απόφαση.
  Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας, ποιος είναι ο κύριος σκοπός της τρόικας. Η αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των ελλήνων με μέσο πίεσης το χρέος. Οι «πολιτικές» εξελίξεις στην Ελλάδα επίσης, χρησιμοποιούνται εδώ και τέσσερα χρόνια, από την τρόικα, για σίγουρα κέρδη.
  Με αφορμή λοιπόν την αναπόφευκτη διαδικασία της εκλογής ΠτΔ παρουσιάζεται στην τρόικα μία ευκαιρία για μια τεράστια αρπαχτή. BUSINESS AS USUAL. Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο χρηματιστήριο, είναι μόνο ένα δείγμα για το τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες στις αγορές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα διεθνή ΜΜΕ ήδη μιλούν σήμερα, για επικίνδυνο τζογάρισμα του Σαμαρά και νέα προβλήματα για το ευρώ.
  Η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Δήμα θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου. Στις 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο πάρτυ στην ιστορία των αγορών και των χρηματιστηρίων. Τρισεκατομμύρια δολάρια πρόκειται να αλλάξουν χέρια.
  Κερδισμένοι θα είναι όσοι γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας εκλογής Προέδρου και ποντάρουν ανάλογα σ’ αυτό. Τα μεγαλύτερα κέρδη θα βγουν σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ΠτΔ, λιγότερα σε περίπτωση εκλογής , ενώ κέρδη θα υπάρχουν και λόγω της αυξημένης volatility των αγορών. Στις τρεις τελευταίες ημέρες του έτους, ορισμένοι θα καταγράψουν τρελά κέρδη στους ισολογισμούς των εταιριών τους.
  Στο εσωτερικό της Ελλάδας οι επόμενες ημέρες θα κυλίσουν με την γνωστή φαγωμάρα με όλους να ασχολούνται με το ιστορικό του Δήμα, τους κουμπαράδες, τους αποστάτες, την τύχη του Ρωμανού, τα σφιχτά χρονικά όρια που έθεσε η τρόικα, τι λένε στο Eurogroup κλπ.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει πει και ο Σαμαράς, δεν πρόκειται ποτέ να κυβερνήσει πραγματικά, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που για έναν ή δύο μήνες ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός. Σήμερα δεν άρχισε όπως είπε ο Σαμαράς στο διάγγελμά του, η μεταμνημονιακή εποχή αλλά η «μεταΣΥΡΙΖΑ» εποχή.
  Ο ιδιαίτερα «αγαπητός» στο lobbystas Κυριάκος έρχεται. Είναι απίστευτα τα όσα έπραξε το σύστημα για να στηρίξει τον Κυριάκο τον τελευταίο χρόνο. Αξίζει όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ ο Κυριάκος γιατί έδωσε την δυνατότητα για την πλήρη χαρτογράφηση του συστήματος. Αντίστοιχο «χάρτη» έχει μόνο ο Νικολούδης.
  Υ.Σ.1 Χτες το βράδυ ο κουρασμένος Βενιζέλος στον Πρετεντέρη, παραδέχτηκε την μεγάλη αλήθεια που αναφέρεται στο κείμενο Η «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ» ΤΟΥ ΟΟΣΑ. Το ΔΝΤ ήρθε στην Ελλάδα όχι από τον Παπανδρέου αλλά γιατί οι «μεγάλοι της» Ευρώπης δεν εμπιστεύονταν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πως μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα του μνημονίου.
  Υ.Σ.2 Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτάθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου και όχι ο Υπουργός Εσωτερικών. Στην τρίτη ψηφοφορία ίσως να έχουμε μια μικρή αλλαγή.

  Απάντηση

 • KL
  18 Δεκεμβρίου 2014 at 21:50

  Μπορείς να μάθεις ποιος τραπεζίτης έγραψε το άρθρο για τους NYT?

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64109053

  Απάντηση