ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;;; ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΤΣΗ ! ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.

by on 9 September 2016

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ…. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ…

ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ;;;

ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ… ΑΠ’ ΕΞΩ ;;;

Ο μόνος που θα κερδίσει και μάλιστα άμεσα είναι ο Λάτσης που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να αποπληρώσει εκατομμύρια τα οποία και προφανώς δεν θα έβρισκε !!! Θα βολευτεί μαζί του και ο Βαρδινογιάννης ; Ρεπορτάζ και έρευνα μόνο στο Lobbystas.gr. Είναι δυνατόν να μην είναι χαρούμενος ο Σωκράτης (Λαζαρίδης);;;

Συνεχίζεται….

Την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Κεντρικό Αποθετήριο του Ιράν υποδέχθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους Ιρανούς αξιωματούχους να κηρύσσουν την τελετή έναρξης της σημερινής συνεδρίασης.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας, το οποίο υπογράφηκε μεταξύ των δύο Επιτροπών Κεφαλαιαγορών τους προηγούμενους μήνες.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά την διερεύνηση και την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων τους (μέλη, θεσμικούς επενδυτές, θεματοφύλακες):

    Αφενός για ανάπτυξη και εισαγωγή προϊόντων (π.χ. ETFs, Listed Funds κτλ.) στις δύο αγορές που θα δώσουν τη δυνατότητα στις δύο επενδυτικές κοινότητες να αποκτήσουν πρόσβαση και έκθεση στις οικονομίες των δύο χωρών.

    Και αφετέρου για συνεργασία σε επίπεδο υποδομών (διαπραγμάτευση, εκκαθάριση, διακανονισμός, τεχνολογία) ώστε να επιτευχθεί η προσβασιμότητα των αγορών που θα επιτρέψει την ανάπτυξη εργασιών εκατέρωθεν για την περαιτέρω διεθνοποίησή τους.

Με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα υποδεχόμαστε τις διοικήσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κεντρικού Αποθετηρίου του Ιράν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Κυρίως όμως είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η από μακρού χρόνου σχέση μας με την ιρανική αγορά κεφαλαίυ μας επιτρέπει να διερευνήσουμε και να υλοποιήσουμε επιχειρηματικές συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους.

»Αυτό δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες της αγοράς μας να αξιολογήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης εργασιών αλλά και εταιρικών σχέσεων και συνεργασιών. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη ενός αποδοτικού – από πλευράς κόστους – και αποτελεσματικού – από πλευράς φιλικότητας προς τους επενδυτές – περιβάλλοντος που θα επιτρέψει στις δύο αγορές να είναι ελκυστικές, με επαρκή ρευστότητα και διεθνοποιημένες και όλα αυτά να μπορούν να υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Από την πλευρά του, Bahador Bijani, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Ιράν, επισήμανε τα εξής: «Η συνεργασία μας με την Ελληνική Κεφαλαιαγορά έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, και κορυφώθηκε με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο ρυθμιστικών αρχών. Πιστεύουμε ότι η Ελληνική Κεφαλαιαγορά είναι καλά οργανωμένη και καλά δομημένη με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Οι δύο αγορές μας έχουν πολλά κοινά σημεία και μπορούν να διευκολύνουν τους επενδυτές στις δραστηριότητές τους σε αυτές.»

Ο Mohammadreza Mohseni, διευθύνων σύμβουλος του Κεντρικού Αποθετηρίου του Ιράν τόνισε: «Αυτή είναι μια αρχή για να διαμορφωθεί μια σταθερή και μόνιμη σχέση μεταξύ των δύο μερών και των αντίστοιχων αγορών ή ακόμα ευρύτερη που θα καλύπτει και τις αγορές της περιοχής. Πιστεύω ότι η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Αυτό που αναμένεται, είναι να διαμορφωθεί μια βάση για την υποστήριξη των επόμενων βημάτων στη σύνδεση των αγορών μας.»

Naftemporiki