ΦΩΚΙΩΝ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΚ ;;;

by on 31 May 2018

Συνάδελφος, είχε πάρει το 2010 (αν θυμάμαι καλά), υβριδικό ομόλογο της Eurobank

(με έδρα τα νησιά . . . Cayman περικαλώ).

Tότε, τα “επενδυτικά στελέχη” της “τράπεζας” (οι ίδιοι που βγαίνουν νυχθημερόν στα κανάλια και στα δελτία τύπου και παραμυθιάζουν τους ηλίθιους για . . . “κέρδη”, “προγράμματα”, “ασφάλειες”, κ.ο.κ.), τον είχαν “πείσει”, ότι εφόσον δεν χρειαζόταν τα χρήματά του για μία 5-ετία, ήταν σκόπιμο, να μετατρέψει προθεσμιακή κατάθεση αξίας 150.000 €, σε αντίστοιχης αξίας υβριδικό ομόλογο, . . . ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ Eurobank ! !

Σήμερα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτό, από τις 150.000 € που είχε στην εν λόγω τράπεζα ο άνθρωπος, μετά από συνοπτικές διαδικασίες της “τράπεζας-μόρφωμα”, κατέληξε να έχει 970 μετοχές, αξίας περίπου 570 €, δηλαδή, έχασε το 99,7% του κεφαλαίου του, . . . ασήμαντα πράγματα ! 

Τα λαμόγια, όταν χρεοκόπησαν το 2013, καταστρατήγησαν τα πάντα, και με τις ευλογίες-απροκάλυπτη ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μετέτρεψαν τα χρήματα του ανθρώπου σε μετοχές, μηδενικής αξίας (την τιμή των οποίων είχαν πολλαπλασιάσει με reverse-split και χειραγωγήσει σ’ εγκληματικό βαθμό, λόγω ανυπαρξίας χρηματιστηριακού free-float, μετά την ανταλλαγή των μετοχών της Eurobank με μετοχές της ΕΤΕ)..

Γι’ αυτό, να σπεύσετε προβατάκια . . . όλοι μαζί, με μια φωνή  . . . να πάρετε ομόλογο της Eurobank,

και ταυτόχρονα, όσοι έχετε καταθέσεις σε τέτοιου είδους (παρα)τράπεζες, να κοιμόσαστε ήσυχοι, ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε “σίγουρα χέρια” (άντε, καλοφάγωτα τα μπικικίνια προβατάκια,

. . . είτε από την εφορία είτε από τους ρουφιάνους της, τις σαπακοτράπεζες).

Το παραπάνω είναι σχόλιο αναγνώστη στο capital.gr

Καραβίας (Eurobank): Εξετάζουμε έκδοση ομολογιακού 500 εκατ. το 2018