ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΠΙΘΗΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ… (Ο μελλοθάνατος και ετοιμοθάνατος που σας έλεγα κάτι χρόνια πριν)

by on 2 December 2020

Του Νίκου Πάσχου

Η εγκληματική σιωπή της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα… “κοράκια” της MAINSYS με την σφραγίδα του ΕΟΔΥ !!!

Στις 09.07.2020 ο ΕΟΔΥ εξέδωσε δελτίου τύπου με τον τίτλο

“Παρουσίαση καινοτόμου εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης συμβάντων του Δικτύου των ΚΟΜΥ”

Διαβαζουμε οτι…

Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΟΔΥ «Κινητές Ομάδες Υγείας ΚΟΜΥ» που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020, παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 9/7/2020 στην αίθουσα Τύπου  του Κεντρικού Σταδίου ΟΑΚΑ,  η καινοτόμος εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης συμβάντων του δικτύου των ΚΟΜΥ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων των χορηγών του προγράμματος και  του Τύπου.

Εκ μέρους του ΕΟΔΥ μίλησε ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος αναφερόμενος στον  ρόλο των Κινητών Ομάδων Υγείας τόνισε ότι, είναι το πιο σημαντικό πρόγραμμα που έχει συντελεστεί κατά την περίοδο αντιμετώπισης του κορωνοϊού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Επίσης ανέφερε ότι έχουν γίνει περισσότερες από 3.900 αποστολές και περισσότερα από 75.000 τεστ σε δομές πρόνοιας, Δήμους και πρόσθεσε πως η δύναμη των Κινητών Ομάδων Υγείας αυξάνεται συνεχώς και ίσως ξεπεράσει και των αριθμό των 500 οχημάτων.

Ο Οργανισμός μέσω των ΚΟΜΥ υλοποιεί τον κυρίαρχο στόχο του να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πολίτη σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ αναφέρθηκε και στο νέο πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης του στόλου των ΚΟΜΥ, με το οποίο ο Οργανισμός μπορεί να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο, που βρίσκονται οι ομάδες και ποια συγκεκριμένα περιστατικά πρέπει να ελεγχθούν.

Με το ηλεκτρονικό σύστημα  διαχείρισης συμβάντων δίνεται η δυνατότητα με ένα απλό σκανάρισμα να μειώνεται ο χρόνος στο 90% και ταυτόχρονα να καταχωρούνται στην κεντρική βάση δεδομένων, λαμβάνοντας γνώση το Υπουργείο Υγείας αλλά και η Κυβέρνηση.

Τέλος, τονίστηκε ότι ο Οργανισμός εισάγει την τεχνολογία αιχμής στις δράσεις του προσδοκώντας πιο άμεσα αποτελέσματα και στοχεύοντας στην οικοδόμηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Με την ευκαιρία ο ΕΟΔΥ ευχαριστεί όλους όσοι συμπαρίστανται στο έργο του, την Ανάδοχο εταιρεία MainSys και ιδιαίτερα τους χορηγούς τους προγράμματος, την εταιρεία AVIS για τον στόλο οχημάτων, την εταιρεία WIND για τη διάθεση του δικτύου 4G, την εταιρεία Aegean για τα καύσιμα στα οχήματα, για την υποστήριξη του software, καθώς και το ΟΑΚΑ για τη φιλοξενία στάθμευσης του στόλου των οχημάτων των ΚΟΜΥ.

Mωρέ μπράβο. Ποια silicon valley. Τους σβήσαμε από το χάρτη !

Πάμε να δούμε μαζί το ηλεκτρονικό σύστημα  διαχείρισης συμβάντων της MAINSYS

Η πλατφόρμα MediSys διαθέτει ένα Κεντρικό σύστημα διαχείρισης. Αυτό αναθέτει στις ΚΟΜΥ χρησιμοποιώντας αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης.

Από

Αιτήματα τηλεφώνου

Επιχειρησιακά αιτήματα

Στη συνέχεια γίνεται

Ανίχνευση συντεταγμένων

Προηγμένη ασφάλεια χρησιμοποιώντας σύστημα ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων(;;;)

Κεντρική διαχείριση συσκευών

Γίνεται ανίχνευση τοποθεσίας υψηλής πιστότητας και… έξυπνη ανάθεση KOMY με ιατρικές φορητές συσκευές οι οποίες

διαθέτουν…. Ειδικό αντιμικροβιακό υλικό (;;;)

Ενσωματωμένο θερμόμετρο

Αναγνώστης QR

Κεντρικό διαχείριστη(;;;)

Γίνεται

Δειγματοληψία με χρήση κωδικών QR & Barcodes

με πιθανή διαδικασία επαλήθευσης περίπτωσης COVID-19

Άμεση σύνδεση με PLF και COVID-19 Register

Παρέχεται

Πίνακας ελέγχου σε πραγματικό χρόνο και επιδημικές αναφορές

Ιστορικό GIS / Διαγράμματα και Αναλύσεις

Όλα αυτά τα διαχειρίζεται μια ιδιωτική εταιρία για λογαριασμό του ΕΟΔΥ

Τα καυτά ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ

Ποιος έχει πιστοποιήσει αυτές τις.. Ιατρικές φορητές συσκευές.

Ποιο είναι το… Ειδικό αντιμικροβιακό υλικό.

Όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και μάλιστα ιατρικής φύσεως καθώς και καταγραφής δεδομένων που αφορούν οικογενειακό άσυλο κ.τ.λ επεξεργάζονται από σύστημα με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης τους οποίους

ποιος “έγραψε” ;

ποιος έχει το “κλειδί” ;

και ποιος τους πιστοποίησε και ελέγχει για την συγκεκριμένη εφαρμογή διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Η Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων της MAINSYS

Λενε

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την MAINSYS MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων φυσικών προσώπων, που έρχονται σε επαφή ή συναλλάσσονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με την εταιρία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;

Η MAINSYS MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών:

Κρατικές αρχές, Φορείς επιβολής του νόμου

Όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση νομοθετικά ή διοικητικά προβλεπόμενης υποχρέωσης ή τη διενέργεια ενός ελέγχου και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, καθώς και στις περιπτώσεις συμμετοχής σε δημόσιους διαγωνισμούς.

Συνεργάτες της εταιρείας μας (συνεργάτες υπεργολάβους τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, ελεγκτική εταιρία κτλ)

Η MAINSYS MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS διατηρεί συνεργάτες στους οποίους αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της (πχ. συμβάσεις υπεργολαβίας, διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών). Στις περιπτώσεις αυτές η MAINSYS MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους συνεργάτες στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

Επιπλέον η MAINSYS MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS ενδέχεται να διαβιβάζει δεδομένα και σε άλλες εταιρίες του Ομίλου στον οποίο ανήκει, καθώς και σε συνεργαζόμενες τρίτες εταιρίες (πχ. σε μέλη Κοινοπραξιών ή ενώσεων εταιριών) με σκοπό την παροχή ενημέρωσης για την εικόνα της εταιρίας και υπό την προϋπόθεση ότι έχει παρασχεθεί συγκατάθεση από το φυσικό πρόσωπο, όπως αναφέρεται ως άνω και ότι ισχύουν τα προαναφερόμενα σχετικά με την έγγραφη ανάθεσης επεξεργασίας.

Παντού ο τραπεζίτης !

Όλα τα προσωπικά δεδομένα από τις ιατρικές συσκευές της κοινοποιούνται σε όλους τους παραπάνω καθώς και σε πολλούς τρίτους ! Σίγουρα ασφαλιστικές εταιρίες. Λέτε και γραφεία κηδειών ;;;

MainSys Tεχνολογική-Πληροφορική Ομόρρυθμη Εταιρία – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας

Βασικά Στοιχεία

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 006609101000 Επωνυμία MainSys Tεχνολογική-Πληροφορική Ομόρρυθμη Εταιρία – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Διακριτικοί Τίτλοι MainSys Management Information Systems ΑΦΜ 999239906 Ημ/νία Σύστασης 18/11/2005 Νομική Μορφή ΟΕ Κατάσταση Ενεργή


Διεύθυνση Επιχείρησης Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ Δήμος ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ / ΑΤΤΙΚΗΣ Πόλη ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠεριοχήΟδός ΑΙΔΙΝΟΥ Αριθμός 18 Τ.Κ. 13451 Διοίκηση ΘΥΜΩΔΕΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Ομόρρυθμο Μέλος & Διαχειριστής από 18/11/2005
ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – Ομόρρυθμο Μέλος & Διαχειριστής από 18/11/2005

Το τελευταίο τροποποιημένο καταστατικό της εταιρίας

Υ.Γ. Με την βεβαιότητα ότι δεν θα δοθούν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα καθώς και στο γνωστό σλόγκαν… δεν είδα δεν άκουσα και δεν ξέρω… από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον το πόσο πήγε το…. μαλλί…

Συνεχίζεται