ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ! ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ;;;

by on 30 April 2016

….Τα προβλήματα που αγωνίστηκαν να αντιμετωπίσουν οι ελληνικές τράπεζες εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής επεσήμανε η επικεφαλής του εποπτικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Daniele Nouy σε συνέντευξή της σε ολλανδική εφημερίδα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΕΚΤ.

“Δεν ευθύνονται οι τράπεζες πάντα”, ανέφερε η Nouy, τονίζοντας πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια ελληνική τράπεζα με μια γερμανική ή ολλανδική, καθώς το κάθε τραπεζικό σύστημα επηρεάστηκε διαφορετικά από την κρίση.

“Η επιτήρηση των ελληνικών τραπεζών ήταν καλή, αλλά έδωσαν σκληρή μάχη εν μέσω πολιτικής θύελλας που δεν μπορούσαν να ελέγξουν”, επεσήμανε προσθέτοντας πως αυτό το περιβάλλον οδήγησε στην ανακεφαλαιοποίηση του περσινού φθινοπώρου.

Η κ. Nouy επίσης, υπογράμμισε πως αν και κάποιες ευρωπαϊκές τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε φάση ανάκαμψης μετά την κρίση, πλέον είναι ασφαλέστερες σε σχέση με το παρελθόν. “Οι κεφαλαιακές θέσεις τους έχουν βελτιωθεί σημαντικά”, υπογράμμισε. “Κοιτάξτε τη φερεγγυότητά τους: τώρα είναι 4 μνάδες υψηλότερα από το 2012”….

Αντί να είναι στη φυλακή μαζί με τους Έλληνες τραπεζίτες λέει παραμυθάκια για να καλύψει το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει συντελεστεί παγκοσμίως ! Φοβάται για τον πισινό της και προφανώς χαρτζιλικώνεται για τα καλά από την μαφία.   

Που πήγαν τα πάνω από 250 δις που τσέπωσαν οι τραπεζίτες και που φορτώθηκε ο ελληνικός λαός ;;;