Φιλιππάκη, όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς !

by on 30 April 2022
The Death of the Artist—and the Birth of the Creative Entrepreneur - The  Atlantic

Του Νίκου Πάσχου

Το αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που η “Δημοκρατία” του Φιλιππάκη κλέβει τα ρεπορτάζ του Lobbystas.gr τα οικειοποιείται και τα κάνει πρωτοσέλιδα. Πολλάκις με όμορφο τρόπο αλλά και με άγριο, δημόσια – μέσω του Lobbystas.gr – του έχω επιστήσει την προσοχή και τον έχω προειδοποιήσει να σταματήσει να αρπάζει τα ρεπορτάζ, χωρίς να έχει τα πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να αναφέρεται στην πηγή. Άλλοι πονηροί το κάνουν και επικαλούνται… ελεύθερες πηγές ! Τόση μαγκιά ! Η “Δημοκρατία” και οι υπόλοιποι είναι επιχειρήσεις που εισπράττουν φανερά και κρυφά από διαφημίσεις και χρηματοδότες. Το Lobbystas.gr είναι προσωπικό blog το οποίο επί 11 χρόνια δεν έχει εισπράξει ούτε 10 σεντς από διαφημίσεις και χρηματοδότες. Το κάθε ρεπορτάζ στην “Δημοκρατία” φέρνει έσοδα. Τα περισσότερα φτάνουν στο ταμείο της από τα πρωτοσέλιδα της. Με λίγα λόγια ο Φιλιππάκης κονομάει κλέβοντας τα ρεπορτάζ μου. Πάντα τα κάνει πρωτοσέλιδα για να πιάσει καλή ψαριά και να γεμίσει η τσέπη. Αν αυτό συνέβαινε μια δυο – φορές λες οκ δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά ! Όμως ο Φιλιππάκης το έχει κάνει επάγγελμα. Εγώ ως είχα υποχρέωση τον προειδοποίησα, τον ανέχτηκα, αλλά αυτός προκλητικά συνεχίζει το ίδιο βιολί. Δυστυχώς και χωρίς να το γουστάρω – θα καταλάβετε τι εννοώ στο άμεσο μέλλον – είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τελειώσω ΕΦΑΠΑΞ αυτή την αλητεία του Φιλιππάκη εις βάρος μου.

Φιλιππάκη, όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς…

Τα γεγονότα

Στις 27 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύω το ρεπορτάζ με τίτλο

Το άχρηστο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ που βγάζει ζημίες σε φυσικό μονοπώλιο ! αποφάσισε να λάβει ΔΩΡΕΑΝ μετοχές με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου ! Losers awards ! Όμοιο του πουθενά στο πλανήτη !

Στην “Δημοκρατία” της Κυριακής 1 Μαΐου που κυκλοφόρησε σήμερα πρωτοσέλιδο είναι το ρεπορτάζ του Lobbystas.gr στις 27 Δεκεμβρίου 2021.

efimerides

Η ΔΕΗ απάντησε με ανακοίνωση ότι

Δεν δόθηκε μπόνους 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της εταιρείας

Ακολούθησε απάντηση της Δημοκρατίας

Η απάντηση της «δημοκρατίας» στα ψεύδη της ΔΕΗ

Μάλιστα μας ενημερώνει για τις αποκαλύψεις της και για όλα τα αδιάψευστα ντοκουμέντα, στην «κυριακάτικη δημοκρατία» που κυκλοφορεί!

Οι αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα είναι το ρεπορτάζ του Lobbystas.gr.

Στο παιχνίδι των ανακοινώσεων μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την κυβέρνηση.

Συνεχίζεται