ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΕΤΣΙ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΗ

by on 24 October 2016

Τις υπόγειες  διαδρομές  χρηματισμού  του ραδιοφωνικού σταθμού “Κόκκινο” κομματικού οργάνου  του ΣΥΡΙΖΑ  απo τον όμιλο  των εταιρειών  “Καρφούρ  Μαρινόπουλος”  αποκαλύπτει ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ  και οι οποίες προκύπτουν από επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία  του κόμματος  που υπογράφει ο γνωστός δικηγόρος πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  κ.  Ιωνάθαν  Κωνσταντίνου…

Στην επιστολή του κ. Κωνσταντίνου που φέρει ημερομηνία  16 Ιουνίου  2014  αναφέρεται μεταξύ άλλων  ότι  το Κόκκινο έλαβε ποσό άνω των 100.000  ευρώ   σαν “χορηγία” για να μην κλείσει αλλά στην ουσία  για να  αποσυρθούν  οι καταγγελτικές ερωτήσεις  βουλευτών του κόμματος  αναφορικά  με τις παράνομες  εκβιαστικές  πρακτικές  του πολυεθνικού ομίλου  σε βάρος αγροτών και καταναλωτών.

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση και ομάδα βουλευτών  όπως ο  Νίκος Χουντής στην Ευρωβουλή  και οι βουλευτές Γιάννης  Σταθάς, Ολγα  Γεροβασίλη, Γιάννης Στρατούλης  και Δημήτρης Κοδέλλας,  όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου, προχώρησαν σε κατάθεση ερωτήσεων  στη Βουλή  για τις εκβιαστικές πρακτικές  της εταιρείας αυτής.

Μάλιστα ο κ. Κωνστντίνου  αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχε  ο σύντροφος  Γιώργος  Σταθάκης  βουλευτής τότε και σήμερα υπουργός,  προσπάθησε να  αποσύρει ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Σταθά ενώ το ίδιο έκανε και μέλος  της Πολιτικής Γραμματείας  προς τον ίδιο βουλευτή  για να μην ενοχληθεί  ο “επιχειρηματίας” δηλαδή ο Μαρινόπουλος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  αναφέρεται ότι  το Κόκκινο έλαβε και δεύτερη  “χορηγία”  ύψους τη φορά αυτή 114.000  ευρώ από τον  ίδιο όμιλο .

ΕΔΩ η συνέχεια