ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ; ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

by on 29 August 2017

Επισκεπτόμενος το πρωί της Τρίτης στο εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος» στον Ασπόπυργο, έφτασε να δίνει απλόχερα συγχαρητήρια και να αναγνωρίζει το θάρρος του επιχειρηματία να αναλάβει το υψηλό ρίσκο και να επενδύσει πριν λίγα χρόνια και εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα.

Περιγράφοντας μάλιστα το πώς είχε αντιμετωπίσει τότε τον επιχειρηματία, όταν εκείνος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του για να τον ενημερώσει ότι σχεδιάζει να κάνει επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ, φανέρωσε και την αντίληψη με την οποία κινούνταν μέχρι πρόσφατα.

Μόλις τέλειωσε η συνάντηση, ο κ. Τσίπρας γύρισε – όπως ομολόγησε στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους σήμερα – και είπε στον Δ. Τζανακόπουλο, που ήταν διευθυντής στο πολιτικό του γραφείο «είσαι σίγουρος πώς δεν μας κοροϊδεύει»; Ο Παπαστράτος δηλαδή πίστευε στην Ελλάδα, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε αμφιβολίες για τη χώρα και την κυβέρνησή του!

ειδικά για την «Παπαστράτος» εξήρε το εργασιακό πλαίσιο της επιχείρησης, μιλώντας για μια παραγωγική επένδυση που δίνει νέες 400 θέσεις εργασίας, μια επένδυση στην καινοτομία που δίνει παράλληλα προοπτική στον πρωτογενή τομέα.

Αυτά τα πρωτοφανή ειπώθηκαν σήμερα από τον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια στημένη φιέστα για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες της Παπαστράτος !  

Η αλήθεια όμως είναι ακριβώς τα αντίθετα από τα όσα ελέχθησαν από τον πρωθυπουργό.

Ποια είναι αυτή;

Διαβάστε την ανάρτηση που ακολουθεί