ΤΡΥΦΩΝΑκο, ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ…

by on 6 April 2016

Σύσφιξη και αλληλεγγύη Τρυφωνάκο. Είδες πως τα φέρνει η ζωή. Περιφρονήσατε την λίστα Παναμά όταν την αποκάλυπτε το lobbystas. Τώρα όμως σφίξανε τα κωλομάγουλα. Και καλά, οκ, κάνεις τον μ@λ@κ@ όταν τους ξεβρακώνω εγώ. Τώρα ;;; Είδες τι είπε ο Μοσκοβισί ;;; Ο Schäuble ;;; Ο Ομπάμα ;;; Τι, δεν τα έμαθες ;;; Για διάβασε τι μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ….

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι η φοροαποφυγή –είτε γίνεται με νόμιμα είτε με παράνομα μέσα– είναι ένα “παγκόσμιο πρόβλημα”, στον απόηχο του σκανδάλου των “Εγγράφων του Παναμά”.

“Το ζήτημα της φοροαποφυγής είναι ένα τεράστιο πρόβλημα” δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο οποίος επέμεινε στην αναγκαιότητα να εφαρμοστούν αυστηρότερες νομοθεσίες και να ενισχυθεί η συνεργασία εντός της διεθνούς κοινότητας στο θέμα αυτό

Επιπλέον απηύθυνε έκκληση στο Κογκρέσο να αναλάβει δράση με στόχο να εμποδίσει τις αμερικανικές εταιρείες να εκμεταλλεύονται τα “παραθυράκια” της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας που τους επιτρέπουν να αποφεύγουν να καταβάλουν τους φόρους που οφείλουν.

“Πολλά από αυτά τα παραθυράκια επιβαρύνουν τις οικογένειες της μεσοαστικής τάξης” τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο προσθέτοντας ότι τέτοιους είδους ελιγμοί “φορτώνουν σε εμάς τους υπόλοιπους τη λυπητερή”

Τρυφωνάκο το πιασες ;;;

Καλά ξεμπερδέματα….