ΤΟ COPY – ΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ LOBBYSTAS.GR ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ…

by on 31 October 2016

Άλλο ένα νέο κρούσμα, κλοπής των ρεπορτάζ – ερευνών, του Lobbystas.gr. Αυτή την φορά από τον Ελεύθερο Τύπο. Στις 25/10/2016 η δημοσίευση στο lobbystas, «ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ OFFSHORE ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ» Χθες στο κυριακάτικο φύλλο του Ε.Τ «Οι μπίζνες του Αρτεμίου των Panama Papers που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου» που υπογράφει ο Ιάσων Πιπίνης. Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους.

Προφητικά μάλιστα έγραφε το Lobbystas:

Τολμάνε οι 36 βουλευτές της ΝΔ που έκαναν την σχετική ερώτηση στη Βουλή να χρησιμοποιήσουν και το γεγονός ότι ο Κύπριος Αρτέμης Αρτεμίου εμφανίζεται ως πρόεδρος σε επτά εταιρίες με έδρα το Παναμά;

Και αμέσως μετά:

Είναι προφανές ότι για να ανακινεί η ΝΔ θέμα offshore για τον Τσίπρα κάτι άλλο μεγαλύτερο κρύβεται γι΄ αυτή. Αν παρακολουθήσει κανείς την πολιτική σταδιοδρομία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα διαπιστώσει ότι αυτή την τακτική της παραπλάνησης, της «σουπιάς», την εφάρμοζε διαρκώς.

Ο κακομοίρης ο Κυριάκος προσπαθεί κι αυτός να φτάσει τον πατέρα του αλλά είναι αδύνατον.

Έτσι οι 36 βουλευτές της ΝΔ που έκαναν την σχετική ερώτηση (αρχική) στη Βουλή «νομιμοποιούνται» να χρησιμοποιήσουν τα «νέα» ντοκουμέντα του Ελεύθερου Τύπου στο μέλλον.

Με λίγα λόγια, την «ατζέντα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα το 2016, την διαμορφώνει ένα blog !!!!! 

H πλήρη ανικανότητα ενός κόμματος και μιας παραταξιακής εφημερίδας – επιχείρηση, γίνεται εμφανής και το βλέπουν όλοι.

Ιάσων, περιμένω με αγωνία το ρεπορτάζ  και την έρευνα σου, σχετικά με το «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο « κ. KYRIAKOS MITSOLTAKIS» ΜΕ ΤΗΝ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ;»

Συνεχίζεται