ΤΟ 60% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK. ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

by on 31 October 2016

Σύμφωνα με το Ταμείο Νομικών, τους επόμενους μήνες πρόκειται να γίνουν 881 πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα. Από αυτούς, οι 599 γίνονται από τράπεζες.

Πρωταθλήτρια στους νέους πλειστηριασμούς, με ποσοστό 60,60% είναι η EUROBANK.

Στο παρακάτω πίνακα καταγράφονται όλοι οι επικείμενοι πλειστηριασμοί από τις τράπεζες

Η ΕUROBANK έχει πάρει μία καραβιά ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο. Έχει καταλήξει να βρίσκεται στα χέρια ξένων «επενδυτών»  με αποκλειστική ευθύνη του Τσίπρα και του Δραγασάκη.

Παρά τα όσα λέγονται, ακόμα και σήμερα η EUROBANK λειτουργεί χάρις των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου και συγκεκριμένα με τα ομόλογα:

  • XS1498422259 των     500.000.000€

  • XS1506718250 των  1.500.000.000€

  • XS1397978179 των  1.500.000.000€

Συνολικά δηλαδή 3.5 δις ευρώ εγγυήσεις, δίνει το Ελληνικό Δημόσιο στη EUROBANK, για να κατάσχει τα σπίτια και τα μαγαζιά των ελλήνων.

Παράνομα η τράπεζα παίρνει αυτές τις εγγυήσεις αφού δεν  χορηγεί στεγαστικά δάνεια, όπως προβλέπει ο νόμος Αλογοσκούφη. Ποιος όμως θα την ελέγξει, ο Στουρνάρας ή ο Τσακαλώτος;

Επίσης κανείς δικαστής δεν παρατήρησε την παρανομία. Άλλωστε η EUROBANK έχει και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, πέρσι τον Δεκέμβριο υπέγραψε, ως εκπρόσωπος της Αποστολής, «Στρατηγική συμμαχία» με την EUROBANK και για την ενίσχυση χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους.

Λες και τα παιδιά δεν πεινάνε λόγω των τραπεζιτών.

Πολύ σύντομα ο Αρχιεπίσκοπος θα καταλάβει πόσο βαθύτατα «χριστιανοί» είναι οι τραπεζίτες και ποιος είναι  μοναδικός «Θεός» που πιστεύουν.

Πέραν του Αρχιεπισκόπου, η EUROBANK έχει και την «ευλογία» του Προέδρου της Δημοκρατίας του κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Παρουσία του, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Παλαιά Βουλή, η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» της ΕURΟΒΑΝΚ.

 Σε λίγο  καιρό θα ξεκινήσει η μάχη των εξώσεων των ελλήνων από τα σπίτια τους με τα ΜΑΤ, προς χάριν των τραπεζιτών.

Τι θα πει τότε στους έλληνες ο Αρχιεπίσκοπος: «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην» ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τους πει: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»;