ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 56 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΡΗΝΕΙ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗ

by on 31 May 2018

Το χαμό του Βασίλη Αυγερινού, μόλις στα 56 του χρόνια, θρηνεί ο κερκυραϊκός αθλητισμός, αλλά και η κερκυραϊκή ροκ σκηνή.

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή ο Βασίλης Αυγερινός, μόλις στα 56 του χρόνια, χτυπημένος από ανίατη ασθένεια.

Ο Αυγερινός υπήρξε ένας από τους πλέον εμβληματικούς αθλητές Κρίκετ στην Κέρκυρα, ενώ, παράλληλα είχε ασχοληθεί πολύ ενεργά και με τη ροκ μουσική, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει δικές του δισκογραφικές δουλειές.

Μάλιστα, με αφορμή το χαμό του Αυγερινού, η ΕΛΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού παλαιμαχου αθλητή Κρίκετ Βασίλη Αυγερινού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Βασίλης υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και παίκτης των ιδρυτικών σωματείων Κρίκετ Α.Ο ΦΑΙΑΞ, Κ.Γ.Σ και Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ. Το 2015 μετεγράφει στο αθλητικο σωματείο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ. Το θάρρος και η αγωνιστικότητά καθώς και η αγάπη του για τη ζωή με το χαμόγελό του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας για πάντα.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.»

Ο Αυγερινός ήταν πολύ αγαπητός και δεν είναι τυχαίο, πως, απ΄την ώρα που έγινε γνωστό το φευγιό, πλήθος κόσμου κατέθεσε μέσω f/b τα συλλυπητήριά του.

Ευνόητα, βεβαίως, το CorfuPress.com προσθέτει κι αυτό τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

CorfuPress.com