ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΕΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !

by on 30 July 2014

Ο θάνατος της 56χρονης τετραπληγικής στην Κρήτη σοκάρισε τους πάντες. Η ΔΕΗ δηλώνει ότι δεν γνώριζε. Ο δικηγόρος της οικογενείας δηλώνει ότι η ΔΕΗ γνώριζε και υπάρχουν και τα αντίστοιχα ντοκουμέντα. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της στην δικαιοσύνη. Ποιο είναι όμως τελικά το μήνυμα που έστειλε η ΔΕΗ με την εμπλοκή της και μας αφορά όλους μας;

Ανεξάρτητα με το ποιος φέρει την ευθύνη, αυτό που πέρασε στο συνειδητό ή στο υποσυνείδητο του κάθε νοήμων Έλληνα, είναι η τρόμος. Ήταν τετραπληγική και για μια  οφειλή 237 ευρώ προς τη ΔΕΗ κόπηκε το ρεύμα. Αν δεν ήταν ασθενής πάλι θα τις έκοβαν το ρεύμα.

Η τρομοκράτηση του πόπολου που λέει και ο αδελφούλης, μέσα από ένα τόσο συνταρακτικό γεγονός, φέρνει ακριβώς το ποθητό αποτέλεσμα στα ταμεία μιας εταιρίας. Και θα μου πει κάποιος, ρε μεγάλε η ΔΕΗ δεν είναι Αγ. Παντελεήμονας, μεγάλη η χάρη του. Και ο απλός Έλληνας δεν είναι το λαμόγιο που έφερε τη χώρα σε αυτά τα χάλια!

Θα δείτε ότι θα υπάρξουν πολλά αντίστοιχα χτυπήματα τέτοιου είδους στο άμεσο μέλλον και όχι κατ΄ανάγκη μόνο από την ΔΕΗ. Σας θυμίζω ότι η ΔΕΗ έχει και ξένους μετόχους. Θα προσέξατε ότι η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε στο καπάκι ότι σταματάει η αναγκαστική είσπραξη των χρεών προς την ΕΥΔΑΠ μέχρι ύψους 3.000 ευρώ έως τον Ιούνιο του 2015, «λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας». Τα κοράκια δεν την έχουν ακόμα στο χέρι. Έτρεξαν οι σκοτεινοί και αφανείς επικοινωνιολόγοι να μπουν σφήνα, για να δείξουν ότι να, εμείς είμαστε οι καλοί. Στην Ελλάδα όλα γίνονται με σκοπό το παραμύθιασμα της μάζας από τα media. Εικονική πραγματικότητα. Όταν ξεπουληθεί και η ΕΥΔΑΠ, τότε να δείτε πως για 237 ευρώ οφειλή, θα κόβεται το νεράκι.

Όσο λοιπόν θα περνά ο καιρός και θα βαθαίνει η κρίση και η φτώχεια θα αγκαλιάζει όλο και περισσότερους Έλληνες, τόσο θα τρομοκρατείται το πόπολο. Μην ξεχνάτε όσοι λιγότεροι μείνουμε, τόσο πιο γρήγορα θα λυθεί το ασφαλιστικό και θα ανέβει το ΑΕΠ. Κάνω λάθος lobbystaραδες μου;