ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΑΙ Η…. ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ…. (ή ζήτω η перестройка)

by on 26 July 2015

Το σκάνδαλο της Α.Τ.Ε. Τα αγύριστα δάνεια. Τότε. Σήμερα συνεχίζετε το πλιάτσικο, αλλά φαίνεται ότι η πρεσβυωπία δεν μας επιτρέπει να δούμε, το έγκλημα κατ΄εξακολούθηση. Η μεταβίβαση της ΣΕΚΑΠ από την υπό εκκαθάριση Α.Τ.Ε δλδ Νικόλαος Μαράντος, είναι σκάνδαλο ολκής !!! Ζήτω η перестройка πατριώτες. Ζήτω η αναδόμηση, ανασυγκρότηση, αναδιάρθρωση του τόπου. Πάντα με την σφραγίδα της … πρώτης φοράς αριστερά…

Ο Ιούλιος του 13 θα μείνει βαθιά στη μνήμη και στη θύμηση του Ιβάν. Είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών – ποσοστό 50,36% – που κατέχει στην ΣΕΚΑΠ προς την αλλοδαπή εταιρεία Donskoy Tabak JSC, η ΑΤΕ Bank υπό εκκαθάριση. Το τίμημα μεταβίβασης των μετοχών ανήλθε σε € 3.318.337 και καταβλήθηκε σε μετρητά.

Φτάνοντας κανείς στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης βλέπει από μακριά την εκκλησία. Βρίσκεται σε ένα λόφο έξω από το χωριό και χαρακτηριστικό της είναι ο χρυσός της τρούλος. Έξω ακριβώς από τον αυλόγυρο υπάρχει το μνημείο με τα ονόματα των Σανταίων. «Προς τιμήν και ανάμνηση των Ποντίων της Σάντας – Γεωργίας για τους οποίους η ξένη γη έγινε αιώνιο κοιμητήριο στήθηκε τούτο το μνημείο από τους Ποντίους της επιστροφής στην πατρίδα γη, την Ελλάδα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των πατέρων και των αδελφών μας». Η εκκλησία είναι δωρεά του κ.Ιβαν Σαββίδη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του Ιγνάτιου και της μητέρας του Κλεονίκης.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια για το μεγάλο σκάνδαλο της ΣΕΚΑΠ.