ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΑΙ Η…. ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ…. (ή ζήτω η перестройка)

by on 26 Ιουλίου 2015

Το σκάνδαλο της Α.Τ.Ε. Τα αγύριστα δάνεια. Τότε. Σήμερα συνεχίζετε το πλιάτσικο, αλλά φαίνεται ότι η πρεσβυωπία δεν μας επιτρέπει να δούμε, το έγκλημα κατ΄εξακολούθηση. Η μεταβίβαση της ΣΕΚΑΠ από την υπό εκκαθάριση Α.Τ.Ε δλδ Νικόλαος Μαράντος, είναι σκάνδαλο ολκής !!! Ζήτω η перестройка πατριώτες. Ζήτω η αναδόμηση, ανασυγκρότηση, αναδιάρθρωση του τόπου. Πάντα με την σφραγίδα της … πρώτης φοράς αριστερά…

Ο Ιούλιος του 13 θα μείνει βαθιά στη μνήμη και στη θύμηση του Ιβάν. Είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών – ποσοστό 50,36% – που κατέχει στην ΣΕΚΑΠ προς την αλλοδαπή εταιρεία Donskoy Tabak JSC, η ΑΤΕ Bank υπό εκκαθάριση. Το τίμημα μεταβίβασης των μετοχών ανήλθε σε € 3.318.337 και καταβλήθηκε σε μετρητά.

Φτάνοντας κανείς στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης βλέπει από μακριά την εκκλησία. Βρίσκεται σε ένα λόφο έξω από το χωριό και χαρακτηριστικό της είναι ο χρυσός της τρούλος. Έξω ακριβώς από τον αυλόγυρο υπάρχει το μνημείο με τα ονόματα των Σανταίων. «Προς τιμήν και ανάμνηση των Ποντίων της Σάντας – Γεωργίας για τους οποίους η ξένη γη έγινε αιώνιο κοιμητήριο στήθηκε τούτο το μνημείο από τους Ποντίους της επιστροφής στην πατρίδα γη, την Ελλάδα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των πατέρων και των αδελφών μας». Η εκκλησία είναι δωρεά του κ.Ιβαν Σαββίδη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του Ιγνάτιου και της μητέρας του Κλεονίκης.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια για το μεγάλο σκάνδαλο της ΣΕΚΑΠ.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »