ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ !

by on 21 Δεκεμβρίου 2017

Αφού εκδούλεψαν τους δήθεν αντιδρώντες βουλευτές του Συριζα, αφαιρώντας μια ανώδυνη για τα κοράκια παράγραφο, που ούτως ή άλλως δεν έχει καμία αξία στον τελικό στόχο τους …. αυτό που ήθελαν να περάσουν τα κοράκια και τους το επέβαλαν ….. το πέρασαν.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής μετά από διαβούλευση με τους θεσμούς μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοίνωσε ότι αφαιρείται το «αυτεπάγγελτο» και θα αντικατασταθεί με το «κατ’ έγκλησιν διωκώμενο αδίκημα»

Στην τροπολογία Κοντονή  βέβαια παραμένει η αυτόφωρη διαδικασία για όσους:

    ασκούν βία σε συμβολαιογράφους

  παρακωλύουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών, είτε αυτοί διεξάγονται σε Ειρηνοδικεία είτε ηλεκτρονικά σε συμβολαιογραφικά γραφεία 

comments
 
Leave a reply »

 
  • 23 Δεκεμβρίου 2017 at 00:39

    Δεχθηκαν μεγααααλες πιεσεις απο τους βουλευτες τους……….τεραστιες…..γιαυτο λοιπον προχωρησαν σε αλλαγες ουσιας……οχι Γιαννης αλλα Γιαννακης………και αμεσως λοιπον ολοι τους εμειναν ευχαριστημένοι και ……μεγαλοστομίες απο θεωρητικά αριστεροστροφα κατα φαντασιαν λαμογια της πλακας…..υπαρχουν αλλοι που τους ψήφισαν….και εχουν το σανο …μονιμα στην διατροφική τους σκεψη.

    Απάντηση

  • 23 Δεκεμβρίου 2017 at 00:48

    Μακραν το πιο καλο και χρησιμο site για οσους ασχολούνται υπευθηνα και σοβαρα με χρηματοοικονομικα…………θα ηθελα επικοινωνια με το lobbystas………στο email μου .ευχαριστω

    Απάντηση