ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΟΜΩΣ….

by on 24 July 2014

Της “θείας” Δίκης

Πολλά πάρε – δώσε έχει με την ελληνική Δικαιοσύνη ο Ανδρέας Κουρής. Συλλήψεις, αυτόφωρα, δίκες έχουν γίνει πια συχνό φαινόμενο. Βέβαια, τους “κρυφούς άσσους” του φαίνεται πως τους επιστρατεύει στα δύσκολα.

Ένας τέτοιος είναι και ο συνέταιρός του στη Real News Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του για τη βασική υπόθεση της κατάρρευσης του Αλτερ, βεβαίως βεβαίως. Μία παρόμοια περίπτωση με αυτή του Στ. Ψυχάρη, που έχει καταθέσει για την ίδια υπόθεση υπέρ του πατέρα Κουρή, Γιώργο, όπως γράψαμε πριν μέρες.

Είπε λοιπόν πρόσφατα ο Νικ. Χατζηνικολάου στην 11η τακτική ανακρίτρια, που είχε αναλάβει την έρευνα, πως για όλα φταίει ο Κ. Γιαννίκος, πρώην πρόεδρος του σταθμού, ενώ ότι οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι ουδεμία σχέση είχαν. Συγκεκριμένα, ότι “από το 2007 δεν θυμάμαι τον κ. Ανδρέα Κουρή να έχει έρθει στα γραφεία του σταθμού και είναι ζήτημα αν ο κ. Γεώργιος Κουρής έχει έρθει μία ή δύο φορές και τη μία εξ αυτών συνομίλησε με εργαζόμενους στην αίθουσα των ειδήσεων”.

Σε άλλο σημείο λέει ότι ο Ανδρέας Κουρής “υπήρξε άψογος στην εκτέλεση των καθηκότνων του, δεν εξέθεσε ποτέ την εταιρία και είναι εξαιρετικά αγαπητός στα στελέχη και στους υπαλλήλους της εταιρίας (Real) για το ήθος και την καλοσύνη του”.

Τί σου είναι να έχει καλό συνέταιρο όμως….