ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ «ΣΥΝΤΡΟΦΕ» Ε!

by on 30 October 2013

Του «Αλιέως»

Η  Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποφάσισε χθες την απόλυση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη, με την αιτιολογία πως ο Μπογιόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει ΑΤΟΜΙΚΗ σύμβαση εργασίας. Είχε προηγηθεί η κατάργηση της στήλης του  «Ημεροδρόμος».

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα, το ΚΚΕ απολύει έναν εργαζόμενο- δημοσιογράφο επειδή αρνήθηκε να υπογράψει ΑΤΟΜΙΚΗ σύμβαση εργασίας;

Μα είναι δυνατόν;

Αν δεν κάνω λάθος, το ΚΚΕ στηρίζει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Το σύνθημα του ΚΚΕ στις απεργίες ήταν «Κανένας εργαζόμενος χωρίς συλλογική σύμβαση».

Εκεί ήμουν, το έβλεπα.

Θα πεις βέβαια «σύντροφε» Μητσάρα εδώ κοτζάμ σκανδαλάρα με την πώληση του 902 ΄΄αριστερά στην τσέπη΄΄ και δεν κωλώσατε, έχοντας διασφαλίσει για πάνω από δύο μήνες την «ύποπτη σιωπή» του συστημικού ΕΡΣ, του συγκυβερνητικού υπουργού ΜΜΕ, του «καπιταλιστή» υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη.

Τι να λέμε τώρα, ρε «σύντροφε» Μητσάρα. Και μετά διερωτάσθε για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος, που ακόμη και τώρα ΔΕΝ σας δίνουν- δημοσκοπικά- πάνω από τη ΧΑ.

Εκτός και αν βολεύει η εσαεί αντιπολίτευση, η κριτική για την κριτική, η συνδιαλλαγή με την εξουσία, το σύστημα (όπως αποδείχτηκε περίτρανα με την σκανδαλώδη πώληση του 902 ΄΄αριστερά στην τσέπη΄΄ ) η αλά καρτ πολιτική με τους ίδιους τους εργαζόμενους σας.

Το έπιασες το μήνυμα του lobbystas.gr «σύντροφε» Μητσάρα.

Business as usual!.