ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ…

by on 5 June 2016

….Η κυβέρνηση άντεξε σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τα αιτήματα του κ. Μητσοτάκη για πτώση της κυβέρνησης θα εγκαταλειφθούν άδοξα. Αποτέλεσμα επιβολής η διαδικασία αξιολόγησης των διοικήσεων των τραπεζών….

…..Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε ακόμη πως τόσο τα κριτήρια όσο και οι διαδικασίες της αξιολόγησης των διοικήσεων των τραπεζών “ήταν αποτέλεσμα επιβολής”, και ανέφερε πως ήδη η κυβέρνηση εργάζεται για την αλλαγή τους….

Euro2day

Απολογητικός απέναντι στους αίτιους της καταστροφής της χώρας που την χρεοκόπησαν και ταυτόχρονα την καταδίκασαν φορτώνοντας πάνω από 200 δις στις πλάτες των επόμενων γενεών.

Οι τραπεζίτες, αυτοί οι απατεώνες, είναι καθημερινοί συνομιλητές του ανθρώπου, που συναντούσε κοράκια τύπου Watsa πριν καλά καλά ορκιστεί η πρώτη κυβέρνηση. Γιατί λοιπόν έρχεται σήμερα και προσπαθεί να τους κατευνάσει δημοσίως λέγοντας ότι μας πίεσαν οι ξένοι για να αλλάξουν οι διοικήσεις αλλά εμείς θα το αλλάξουμε, μην φοβάστε;

Λαγός για το παράλληλο τραπεζικό σύστημα που ονειρεύεται και δηλώνει κατά καιρούς ;

Οι κακοί οι ξένοι μας πήραν τις τράπεζες και εμείς προσπαθούμε να το σώσουμε;

Το ανδρείκελο των ξένων και των λωποδυτών των τραπεζιτών, αντί να διενεργήσει διαχειριστικό έλεγχο για να εντοπιστούν σε ποιων τσέπες μπήκαν 200 + δις που φορτώθηκαν στο δημόσιο χρέος, έρχεται ως σωτήρας τους και δηλώνει δημοσίως ότι θα επαναφέρει αυτούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, στα διοικητικά συμβούλια στα οποία παρεμπιπτόντως ακόμα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό.     

Βρώμικα κόλπα από βρώμικα μυαλά.

Έως πότε θα ανέχεται ένα έθνος αυτά τα καθάρματα ;   

Συνεχίζεται…