ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΑΙΦΝΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ;

by on 23 November 2013

Ενώ μέχρι πρότινος τις ενέργειες της διοίκησης χαρακτήριζε μία άνεση, μία χαλαρότητα με τον Χρ. Μεγάλου να ΄΄γυρνά τον κόσμο΄΄ προς άγρα επενδυτικών κεφαλαίων αίφνης ο όμιλος επισπεύδει την διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, κινείται πιο μεθοδικά σε ζητήματα προβολής και παρουσίας στα ΜΜΕ. Και εάν κρίνουμε από τις αναφορές δημοσιογράφων, που φαίνεται να επικοινωνούν με μέλη του δ.σ. της Eurobank, τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε πως οι Γ. Δαυίδ- Τ. Αράπογλου φέρεται να συγκεντρώνουν γύρω στο 1,2-1,5 δις ευρώ, τη στιγμή που και ο διευθύνων σύμβουλος Χρ. Μεγάλου φέρεται να βρίσκει άλλα 300-400-500 εκατ. ευρώ.

 Συγκεντρώνοντας έτσι περί τα 2 δις ευρώ, ποσό που έσπευσε να διαβεβαιώσει η διοίκηση της Eurobank το ΤΧΣ, πως ΄΄το έχει΄΄.

Τι αντελήφθησαν προ δύο εβδομάδων οι της Eurobank και αποφάσισαν να ΄΄τρέξουν΄΄ και να ΄΄σκληρύνουν΄΄, να επισπεύσουν και ένα δ/φ πρόγραμμα, που αρχικά προγραμμάτιζαν προς την περίοδο των εορτών.

Μήπως εκεί στη Όθωνος έφθασαν μηνύματα, πως στα υπόγεια της Κοτζιά κάποια μεγαλοστελέχη επιχειρούσαν να ξαναθερμάνουν έναν…τελειωμένο αρραβώνα;

επειδή ο lobbystas.gr μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις, συν τω χρόνω θα δώσουμε συνέχεια και περισσότερες πληροφορίες

για τους λόγους, που η Εθνική θα ωφελούνταν από την αναθέρμανση του deal με την Eurobank. Και το κυριότερο- γιατί εκεί είναι η ουσία- πόσο θα ενισχυόταν κεφαλαιακά, που είναι και το πρόβλημα τους εκεί στην Κοτζιά.

Συν- εννοούμεθα, νομίζω.

ο λουμπινιάρης.