ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΕΝΤΖΙ. ΑΛΕΚΟ, ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΕΣ SELFIE ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ… ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ…

by on 30 Νοεμβρίου 2016

Σόιμπλε: Αν ήμουν Ιταλός θα ψήφιζα «ναι» στο δημοψήφισμα Ρέντσι..

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπλεξε σήμερα το εγκώμιο του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι για τις προσπάθειες που καταβάλλει για μεταρρυθμίσεις στη χώρα του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ιταλική πολιτική σκηνή, ακόμη και αν χάσει στο δημοψήφισμα του Σαββάτου.

«Αν καταλαβαίνω σωστά, (ο Ρέντσι) είπε ότι αν δεν εγκριθούν (οι μεταρρυθμίσεις) με το δημοψήφισμα, θα παραιτηθεί. Όμως δεν είπε ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική«, σημείωσε ο Σόιμπλε μιλώντας σε μια διάσκεψη για την εξωτερική πολιτική στο Βερολίνο.

«Ελπίζω ότι ακόμη και αν αποτύχει (το δημόψηφισμα) –και έχω δει τις δημοσκοπήσεις– θα προσπαθήσει να ωθήσει την Ιταλία προς τα εμπρός με άλλα μέσα», συνέχισε.

Ο Σόιμπλε πρόσθεσε ότι, αν ήταν Ιταλός, θα ψήφιζε «ναι» στο δημοψήφισμα, μολονότι ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από εκείνον του Ρέντσι.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »