ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!! Πάντα με τα λεφτά του αθάνατου Ελληνικού λαού !!!

by on 16 October 2014

Η είδηση της βράβευσης έχει πολλές ερμηνείες. Όποια όμως και αν δώσετε, μια είναι η αλήθεια. Ο Λαός πληρώνει για την τιμή και την δόξα ενός τραπεζίτη! Διότι αυτός ανακεφαλοποιησε τις ελληνικές τράπεζες. Αυτός πλήρωσε το 1.692.194 και όχι ο όμιλος Πειραιώς !

Τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα, βράβευσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, την Τετάρτη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Σάλλα για τη συνολική προσφορά του Ομίλου, προς την Ελληνική Αστυνομία, την τελευταία πενταετία, ύψους 1.692.194 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ανωτέρω ποσό έχει διατεθεί για την αγορά 95 μοτοσικλετών, 550 αλεξίσφαιρων γιλέκων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η τελευταία προσφορά του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς αξιοποιήθηκε για την απόκτηση 10 οχημάτων τύπου τζιπ, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Ο κ. Κικίλιας, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πραγματικά, εκ μέρους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου. Δεν είναι μόνο η χρηματική αξία της δωρεάς, αλλά κυρίως το μήνυμα που αυτή η ενέργεια εκπέμπει προς την κοινωνία. Τέτοιου είδους προσφορές α ποδεικνύουν τι μπορεί να επιτευχθεί -ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης- όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να στηρίξει τις ανάγκες και τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η δωρεά αυτή αποτελεί καταρχήν μία πράξη στήριξης της προσπάθειας της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, άρα επί της ουσίας, μία πράξη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

Ο κ. Σάλλας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Όλοι αναγνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια το έργο και η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει συντελέσει σε καθοριστικό βαθμό, τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όσο και στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, κάτι το οποίο, με δεδομένη την κρίσιμη συγκυρία, έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και για την κοινωνία. Σας ευχαριστούμε για αυτά που κάνετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει έμπρακτα να είναι δίπλα σας».

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Τσακνάκης Δημήτριος, ο υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Παπασπύρου Σπυρίδων, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεωργόπουλος Ηλίας, οι προϊστάμενοι Κλάδων, καθώς και διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου.

Πρώτο Θέμα

Η δικές μου ερμηνείες πολλές. Θα σας τις πω. Οι δικές σας;