ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: Ο ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…

by on 2 December 2020

Διαβάζω ότι πιο σοβαρός απ’ ό,τι έδειχνε είναι τελικά ο τραυματισμός που υπέστη προχθές ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς έπαιζε με έναν από τους σκύλους του.

Σύμφωνα με την New York Post, μετά από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Τζο Μπάιντεν υπέστη ρωγμώδη κατάγματα. Ο γιατρός του μάλιστα ανέφερε ότι ο 78χρονος θα χρειαστεί να φοράει νάρθηκα ποδοκνημικής ακινητοποίησης τύπου «μπότα» για αρκετές εβδομάδες. Με το νάρθηκα στο πόδι παρουσίασε το οικονομικό του επιτελείο ο Μπάιντεν

Ο Μπάιντεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε το Σάββατο από το οποίο προκλήθηκε ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι του.

Λόγω του ατυχήματος ο 78χρονος εκλεγμένος πρόεδρος φοράει νάρθηκα ποδοκνημικής ακινητοποίησης τύπου «μπότα» για αρκετές εβδομάδες.

Με το νάρθηκα αυτό εμφανίστηκε σήμερα στην εκδήλωση στο Γουίλμιγκτον στο Ντέλαγουερ.

Η Τζάνετ Γέλεν, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Μπάιντεν, δήλωσε από την πλευρά της ότι η χώρα είναι αντιμέτωπη με μια «ιστορική κρίση» από την πανδημία και την επακόλουθη οικονομική κατάρρευση.

«Είναι μια αμερικανική τραγωδία και είναι αναγκαίο να ενεργήσουμε κατεπειγόντως. Η αδράνεια θα δημιουργήσει μια αυτοτροφοδοτούμενη πτώση της οικονομικής δραστηριότητας, προκαλώντας μεγαλύτερη καταστροφή», τόνισε.

Σκέφτομαι ότι εκεί στις 20 του Γενάρη με τα χιόνια και τα πολλά κρύα στην ορκωμοσία του, μια το τραυματισμένο πόδι μια τα αρθριτικά, μια τα ρευματικά και πάει λέγοντας θα παραδώσει στην αντιπρόεδρο για λόγους υγείας και βέβαια για το καλό των Η.Π.Α. Αφού πρώτα ορκιστεί και με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει δεύτερο ατύχημα στο άλλο πόδι από το παίξιμο με το δεύτερο σκύλο του πριν την ορκωμοσία.

Ήδη στη Κίνα ανοίγουν σαμπάνιες…

Συνεχίζεται