ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ…

by on 30 Οκτωβρίου 2014

Και ενώ περιμένουμε να διαβάσουμε ονόματα όπως μας είχε υποσχεθεί ο Πετράν, που θα μας τα αποκάλυπτε ποιοι του επιτέθηκαν, μας ενημερώνει ότι «Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς οφείλει μια συγνώμη στο bankingnews.gr που δικαιώθηκε ηθικά και πρακτικά για τα stress tests». Λέει ότι πρέπει να του ζητήσει συγνώμη ο Μποτόπουλος !!!

Τελικά είχα δίκιο που έλεγα ότι θα γίνεις μεγάλη κότα….  

Που είναι τα ονόματα Πετράν; Έτσι δεν είχες γράψει; Θα έκανες αποκαλύψεις. Και τώρα ζητάς να σου ζητήσει συγνώμη ο Μποτόπουλος, που σε έβγαλε στο τάκο; Καλά δεν αντιλαμβάνεσαι ότι γελοιοποίησε στα μάτια όλης της αγοράς με τέτοιες συμπεριφορές; Κουκούτσι; Αν έχεις στοιχεία βγάλτα στη φόρα. Αν δεν έχεις, μας κάνεις το κοκοράκι, που γίνεται κοτούλα; Κρίμα Πετράν κρίμα…

Θα καταντήσεις και εσύ σαν τον άλλον τον τελειωμένο με τον μπερέ, τον αριστερό, που μέχρι χτες που τον ταΐζε διαφήμιση ο Μιχάλης, τον έλεγε ο μεγάλος στρατηγός και τώρα που του έκοψε την κονόμα, του ζητάει και τα ρέστα !!

(Μιχάλη γάμα δυνατά τα κωλόπαιδα με το προσωπείο του αριστερού δημοσιογράφου και τον στραβό μπερέ. Χωρίς σάλιο !!! και στείλτα στο χωριό τους, για κρεμμύδια και …τουλίπες….)

comments
 
Leave a reply »

 
  • LOST
    30 Οκτωβρίου 2014 at 09:38

    Κάνε τα νιανιά ρε άρχοντα να τα καταλαβαίνουμε κι εμείς τα βούρλα τα υπονοούμενα.
    Αφού ψοφάμε για kinky καταστάσεις σε λέω!

    Απάντηση