ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

by on 3 June 2014

“Νέο πακέτο ακινήτων μεταβιβάζεται στο ΤΑΙΠΕΔ” Τα χίλιασε τα ακίνητα το ΤΑΙΠΕΔ !!! άντε και στο εκατομμύριο σύντομα !!! Καταλάβατε τώρα Ελληναράδες μου πιο είναι το κόλπο ? και πόσο έντεχνα το μεθοδεύουν ??? ……..

” ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ …ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ” Διαλαλούν σε κάθε ευκαιρία τα συστημικά ΜΜΕ !!!!!  ….. ΑΛΛΑ από την άλλη εμείς οι κοινοί θνητοί οικονομολόγοι και μη,  βλέπουμε εμφανώς ότι οποιοδήποτε μέτρο παίρνουν είναι προς ……την αντίθετη κατεύθυνση !!!!

και  κάνουν τα αδύνατα δυνατά να ΜΗΝ υπάρχει ανάπτυξη και εισοδήματα ώστε να υπάρχουν εισπράξεις από το κράτος   , να ΜΗΝ διευκολύνουν τους φορολογούμενους και να ΜΗΝ εισπράττουν φόρους, να παραμένει το χρέος , κουρεμένο μεν …….αλλά υψηλότερο δε μετά το κούρεμα !!!!! ( εδώ γελάμε αγρίως ) ……και αναρωτιούνται όλοι οι κοινοί θνητοί , εμείς δηλαδή ….ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ??? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ????? ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!

 ΠΡΟΦΑΝΩΣ  άλλα δείχνουν και λένε και άλλα εννοούν…… θέλουν να μας έχουν χρεωμένους για τα επόμενα 100 χρόνια …………..και γι΄αυτό προωθούν την επιμήκυνση του χρέους εις το διηνεκές , την οποία και θα παρουσιάσουν και ως την επιτυχία του αιώνα !!!

Είναι απλό πιο απλό δεν γίνεται …….. δεν θέλουν τα λεφτά τους πίσω, αυτά είναι πανεύκολο να τα “παράγουν” όποτε θέλουν , αυτό που ακριβώς θέλουν και το συγκαλύπτουν πολύ έντεχνα ,

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ “ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ”  ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ για 100 χρόνια …… ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (το οποίο παραμένει αυξανόμενο ) θέλουν να “βάλουν στο χέρι” ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ περιουσίες Δημόσιες και Ιδιωτικές ……και μαζί με αυτά ήλιο , θάλασσα , αέρα , κλίμα, ιστορία , παράδοση κοκ ………. αξίες οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να παραχθούν από τα νομισματοκοπεία  τους και από τα εργοστάσια τους !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ….OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΑ !!!

“Νέο πακέτο ακινήτων μεταβιβάζεται στο ΤΑΙΠΕΔ” (euro2day)

“Με το τελευταίο κύμα μεταβιβάσεων επιτυγχάνεται ο στόχος του μνημονίου σύμφωνα με τον οποίον το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ελέγχει πλέον των 1.000 ακινήτων. Στο νέο πακέτο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ξενοδοχεία Ξενία αλλά και εκτάσεις στο παραλιακό μέτωπο. “

Σειρά νέων ακινήτων μεταφέρεται στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) στο πλαίσιο της συμφωνίας με την τρόικα για ενίσχυση του χαρτοφυλακίου του, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει σε τιτλοποίηση ή εισαγωγή επενδυτικής εταιρείας ακινήτων στο χρηματιστήριο.

Με το τελευταίο κύμα μεταβιβάσεων επιτυγχάνεται ο στόχος του μνημονίου σύμφωνα με τον οποίον το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ελέγχει πλέον των 1.000 ακινήτων. Μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται και ορισμένα που παράγουν ήδη εισόδημα όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, έκταση 383 στρεμμάτων στο Μαύρο Λιθάρι Σουνίου (που στεγάζει το ξενοδοχείο Cape Sounio της αλυσίδας Grecotel), 176 στρέμματα μεταξύ Αγίου Κοσμά και «Αστέρια» Γλυφάδας, το δικαίωμα παραχώρησης της μαρίνας Ζέας (ήδη βρίσκεται υπό τη διαχείριση ιδιώτη), κλπ.

Στο νέο πακέτο ακινήτων περιλαμβάνονται, επίσης, ξενοδοχεία Ξενία, ένα σημαντικό ακίνητο που διαθέτει το δημόσιο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης (επιφάνειας 1.000 τ.μ. στο δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών και γραφείων), καθώς και δύο γεωτεμάχια του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για έκταση σε τμήμα της οποίας λειτουργούν οι Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας. Μεταβιβάζονται, επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ το ακίνητο «Πρώην Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Ιεράς Μονής Πέτρας» στον Όλυμπο Πιερίας (21.230 τ.μ.), τρία ακίνητα στην περιοχή Αμπελόκηποι Ιωαννίνων, που επίσης ανήκουν σε φορείς του υπουργείου Υγείας και αντίστοιχη έκταση στην Κέρκυρα.

Στο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται και το τουριστικό συγκρότημα του Ξενία Ναυπλίου (τρία κτίρια και συγκεκριμένα το Ξενία Palace Ακροναυπλίας, το Ξενία Amphitrion επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων και το Ξενία Ναυπλίου Α’) καθώς και το Pavillon Ξενία της Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας.

Μεταβιβάζονται, επίσης, άλλα 40 ακίνητα ανά την Ελλάδα (Ρόδο, Σαντορίνη, Μεσολόγγι, κλπ) καθώς και ένα ακόμα ακίνητο στην Πλάκα.

Σχόλιο αναγνώστη