ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ….

by on 6 Νοεμβρίου 2015

…..Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προαιρετική δημόσια προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς προς τους κατόχους junior και senior τίτλων δικής της εκδόσεως, καθώς σε όλες τις εκδόσεις επιτεύχθηκε προσφορά πολύ υψηλότερη του 67% που απαιτεί το θεσμικό πλάισιο…….

Αυτό έγραψαν μετάδωσαν και είπαν τα πληρωμένα τσουτσέκια. Χωρίς καμία εξαίρεση sites, blogs, εφημερίδες, TV, ραδιόφωνα διατυμπάνισαν το πληρωμένο δελτία τύπου. Σύσσωμη η ελληνική δημοσιογραφία δλδ επιχειρήσεις media με εργαζόμενα τσουτσέκια, που δηλώνουν δημοσιογράφοι, κοροϊδεύουν παραπλανούν και το βασικότερο κρύβουν την αλήθεια στοχευόμενα παρουσιάζοντας την επιτυχία ενός πορτοφολά τραπεζίτη. Σαν και αυτούς στο Metro. Κεφαλαιακή επάρκεια έχουν και αυτοί !!! αφού γδύσουν και ληστευόσουν  παππούδες γιαγιάδες και ότι άλλο βρουν μπροστά τους.       

…….Έτσι η Πειραιώς ενισχύεται κεφαλαιακά κατά 600 εκατ. ευρώ ( 592,7 εκατ. ευρώ πλέον τόκων) και εκπληρώνει την πρώτη από τις δράσεις του σχεδίου κεφαλαιακής ενίσχυσης που έχει καταθέσει ήδη στον SSM…….

Με απόλυτη επιτυχία…….. οι κάτοχοι ομολόγων της Πειραιώς προτίμησαν να πάρουν 8 ευρώ για κάθε 100αρικο που εμπιστευτήκαν τον τραπεζίτη, παρά να προχωρήσουν σε ανταλλαγή με μετοχές που θα τους υποχρέωνε να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ.  

Με απόλυτη επιτυχία…. ο τραπεζίτης τους δάγκωσε κανονικότατα.

Αυτό σημαίνει απόλυτη επιτυχία. Σαν αυτή του πορτοφολά στο Metro.  

Και τέλος είναι απόλυτη επιτυχία τα πληρωμένα δελτία τύπου να υπογράφονται από τα τσουτσέκια της δημοσιογραφίας.

Δημοσιογραφάρες μουυυυυυυυυυυυυυ………..    

Be the first to comment!
 
Leave a reply »