ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !

by on 31 Οκτωβρίου 2014

Της «θείας» Δίκης

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας τώρα! Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι η περιβόητη δικογραφία για το σκάνδαλο δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων στα Σκόπια, με βασικό ύποπτο το Δημ. Κοντομηνά, δεν βρίσκεται πια στο Πρωτοδικείο. Την έχουν στείλει -λέει- στο ΣΔΟΕ για να προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο. Ξέρετε, στο ΣΔΟΕ που δεν έχει προσωπικό, που κάνει χρόνια να τελειώσει πέντε ελέγχους από τη λίστα Λαγκάρντ.

Αλλά βέβαια, τί σημασία έχει πόσο θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες, αφού το βασικό ζήτημα είναι η σωστή απονομή δικαίου. Άλλωστε, ήδη η προκαταρκτική έρευνα μετρά σχεδόν 2,5 χρόνια ήδη και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσει κι άλλο.

Μην ξεχνάμε ότι όταν και εφόσον ολοκληρώσει το ΣΔΟΕ, η δικογραφία θα επιστρέψει στην Ευγενία Κυβέλου για τα περαιτέρω. Μπορεί μέχρι τότε να έχουν επιστρέψει και οι δικαστικές συνδρομές!

Για να δούμε λοιπόν, αν την περίοδο 2005 – 2006, πολιτικοί των Σκοπίων, χρηματίστηκαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την Ουγγρική εταιρεία Magyar Telekom που είναι θυγατρική της Γερμανικής Deutsche Telekom, με στόχο τη διατήρηση του μονοπωλίου στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της γειτονικής χώρας και την απόκτηση εμπιστευτικών κρατικών πληροφοριών.

Η εμπλοκή του Δ. Κοντομηνά αφορά στο ότι οι «πληρωμές» φέρονται να έγιναν μέσω διαφόρων εταιριών, μεταξύ αυτών της Chaptex και της Cosmotelco, ιδιοκτησίας του καναλάρχη.

Κι επαναλαμβάνω: τα πιάσαμε τα λεφτά μας…

Be the first to comment!
 
Leave a reply »