ΣΩΚΡΑΤΗ, ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ INTRALOT !!!

by on 15 March 2019

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τον Σωκράτη Κόκκαλη που προσπαθείς να αναλύσεις το φαινόμενο αυτού του ανθρώπου στα πεπραγμένα της χώρας. Από πρωθυπουργούς μέχρι θυρωρούς, μεγάλωσαν γενιές και γαλουχήθηκαν με ατάκες βαθειά χαραγμένες στο συνειδητό και υποσυνείδητο του κάθε Έλληνα. Ο εθνικός μας προμηθευτής ! Που τρώει, που χέζει, που πηδάει, τα σκάνδαλα επι σκανδάλων, και βέβαια ο μπαμπάς του, η Στάζι και άλλα χίλια μύρια. Ο προβολέας είναι επάνω του για 30 χρόνια. Υπουργοί, κατηγορούσαν υπουργούς ότι έτρωγαν και έπιναν στα κότερα του θρύλου, Σωκράτη Κόκκαλη. Να οι διώξεις από την δικαιοσύνη, να τα έμαθες, αύριο τον τσιμπάμε και τον πάμε φυλακή και άλλα ωραία ανέκδοτα, με τον Κουέντιν Ταραντίνο να είναι έτοιμος να γράφει το Pulp Fiction νούμερο 2. Ο θρύλος Σωκράτης Κόκκαλης για 30 χρόνια μένει πάντα νέος και φρέσκος.

Ξύνοντας τα αχαμνά του κάθε τρεις και λίγο αναρωτιέται;

Είμαι μπροστινός των Αμερικανών; Των Ρώσων; Των Εξωγήινων ή των ανατολικογερμανών; Όχι τίποτα άλλο αλλά να ενημερώσει και εμάς που επί 30 χρόνια ψάχνουμε να βρούμε τον θρυλικό … κατάσκοπο.

Επί 30 χρόνια αυτός ο θρύλος είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική cash  machine της μεταπολίτευσης σε αυτή την χώρα.

ΕΔΩ η συνέχεια