ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ …

by on 29 May 2014

Όταν ο Friedrich Wilhelm von Gärtner, αρχιτέκτονας των ανακτόρων οριοθετούσε τον βασιλικό κήπο το 1836, σαφώς και δεν θα είχε στο νου του, ότι μετά από πολλά χρόνια, δυο πανέμορφα σκυλιά (της οικογενείας Κωστόπουλου) μαζί με την Φιλιππινέζα, θα απολάμβαναν τις ομορφιές του Εθνικού κήπου.  Λίμνες με πάπιες, ένας μικρός ζωολογικός κήπος, καφετέρια, η παιδική βιβλιοθήκη και μια παιδική χαρά στην καρδιά της Αθήνας.

Ήταν 3 Σεπτεμβρίου. Το 2013. Η ελίτ αυτής της χώρας ετοιμάζεται να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ο λαουτσίκος έχει επιστρέψει από τα χωριά του στο κλεινόν άστυ. Αυτές ήταν οι διακοπές του. Άλλοι ξέμειναν μαραζωμένοι από την αφραγκιά και άλλοι γλεντούσαν και έπιναν εις υγεία του κορόιδου. Ένα blog δημοσιεύει εκείνη την ημέρα, ρεπορτάζ βόμβα.8

Γιάννης Κωστόπουλος προς Δημήτρη Ματζούνη: «Τέλος του χρόνου σου παραδίδω τα κλειδιά της τράπεζας»

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Red Alert. Υπάρχει διαρροή. Σοβαρότατη διαρροή. Δίνετε άμεσα και με αυστηρό τόνο η εντολή. Εντοπίστε την και ενημερώστε με. Άμεση προτεραιότητα.

Το ραντεβού δίνετε στην πλάκα. Σε καφέ της ελίτ.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πώς ξετρύπωσες κάτι που γνωρίζουν δυο τρεις άνθρωποι το πολύ. Όντως τέλος του χρόνου ο Γιάννης Κωστόπουλος κρεμάει τα γάντια».

Ο «ταχυδρόμος» σε διατεταγμένη υπηρεσία έχει ως αποστολή να  αλιεύσει πάση θυσία την πηγή της διαρροής. Απογοητευμένος ανακαλύπτει εκ των υστέρων ότι όσα ψάρευε από τον ρεπόρτερ ήταν παραπληροφόρηση !!!  

Ο «ταχυδρόμος» με άριστο βιογραφικό, μέλος της « Ισχυρής Αδελφότητας», στην πρώτη γραμμή και όχι δευτεράντζα, όπως κάτι άλλοι που σταβλίζονται πέριξ της Alpha, διαβάζει στις 6 Σεπτεμβρίου στο ίδιο blog, ρεπορτάζ με τίτλο,

«Ο Γιάννης κρεμάει τα γάντια;».

Ατόφια η δήλωση του και με την απόλυτη τήρηση του offtherecord, από τον ρεπόρτερ.  Πέρασε ο καιρός μεσολάβησαν πολλά και στις 3 Δεκεμβρίου το ίδιο blog δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο

«Αλλαγή φρουράς…»

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα να ανακοινώνεται η αποχώρηση του κ. Γιάννη Κωστόπουλου.

Στο ρεπορτάζ ξεχωρίζει ο καλύτερος. Ο αδελφούλης και εγώ. Το Lobbystas.gr και οι αναγνώστες του. Ο Λουμπινιάρης και η «Θεία» δίκη. Όλοι μαζί.

(Αδελφούλη μην βιαστείς να πεις οτι έχω ξεχάσει κάποιον…)

Η συνέχεια …. πάντα επί του Lobbystas.gr.