ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ FOLLI FOLLIE !

by on 12 Ιουλίου 2018

Kαθησυχαστικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής του fund Quintessential Capital Management (QCM), όπως διαβάζουμε, ο Gabriel Grego σχετικά με το εάν υπάρχουν στο Χρηματιστήριο Αθηνών περιπτώσεις εταιρειών που εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά με εκείνα που οδήγησαν στην αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Folli Follie.

Ανέφερε ότι, μετά την υπόθεση της Folli Follie, έκανε την έρευνα του σχετικά με τις βασικές εισηγμένες στο ελληνικό χρηματιστήριο και, μολονότι δεν υπεισήλθε σε βάθος στα στοιχεία μεμονωμένων εταιρειών, με  μια πρώτη ματιά δεν ανακάλυψε καμία περίπτωση «τόσο κραυγαλέα όσο εκείνη της FF».

«Δεν βρήκα καμία περίπτωση που να «φωνάζει” την ύπαρξη στοιχείων – απάτη έναντι των επενδυτών», πρόσθεσε.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι όσοι επιθυμούν να επενδύσουν στο Χ.Α. θα πρέπει να εξετάσουν εξονυχιστικά τα στοιχεία των εταιριών και να μην βασίσουν την επένδυση τους σε αόριστη φημολογία γύρω από την πορεία κάθε μετοχής.

Μόνος του ομολογεί ότι δεν υπεισήλθε σε βάθος στα στοιχεία μεμονωμένων εταιρειών και απλά έριξε μια ματιά !

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση δεν είναι η αποκάλυψη των στοιχείων αλλά ο  εγκλεισμός στα μπουντρούμια και η δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των απατεώνων, μαζί με τα δεκανίκια τους, τους δημοσιογράφους, χρηματιστές, λογιστές, εποπτικές αρχές, τραπεζίτες και… λοιπούς !

Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε και βρίσκεται ήδη στη φυλακή ο πρωθυπουργός του…. Πακιστάν !    

Τα καλύτερα έρχονται !

Συνεχίζεται…

Be the first to comment!
 
Leave a reply »