ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (τσίρκο) ΧΑΝΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ… ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…

by on 27 April 2018

Ο Δήμος Χανίων με την ανικανότητά του το κατάφερε αυτό…

Στο δημοτικό συμβούλιο (τσίρκο) Χανίων, έχουν μπερδέψει τους πολιτικούς γάμους με… σατανιστικές τελετές…

Μάλλον ο κόσμος προχωρά χωρίς τα Χανιά…

Γιατί μπορεί οι πολιτικοί γάμοι να γίνονται στην Ελλάδα από το 1984 (δηλαδή τα παιδιά αυτών που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο έχουν πλέον δικά τους παιδιά) όμως στα Χανιά μάλλον υπάρχει ακόμα κόσμος που τους θεωρεί… διαβολικούς ή κάτι τέτοιο.

Αλλιώς πως εξηγείται πως πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι θίγονται με το ενδεχόμενο να γίνουν πολιτικοί γάμοι στους Αγίους Αποστόλους ή στους Τάφους των Βενιζέλων, γιατί έχει, λέει, κοντά εκκλησία…

Και ξαναλέω, είναι πολλοί, όχι δύο και τρεις…

Είναι προσβολή, λέει, για την εκκλησία και πρόκληση και ντροπή… Και «να πάνε στο μιναρέ να παντρεύονται» είπε ένας -άλλος απίθανος- και άλλα πολλά που ούτε να γραφτούν δεν αξίζει.

Δηλαδή πώς μπορεί ένας γάμος, μια τελετή ένωσης δυο ανθρώπων που αγαπιούνται, να προσβάλει, να θίξει ή να ντροπιάσει; Για γάμο μιλάμε, δε μιλάμε για κοκόρια και πεντάλφες… Συνέλθετε λίγο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το παίζετε και κοσμοπολίτες ορισμένοι, τρομάρα σας…

Εν κατακλείδι, αν οι περισσότεροι απ΄αυτούς που βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο δεν κάνουν το γνωστό μπάχαλο για μικροπολιτική, τότε είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι για την πόλη και την ιστορία της.

zarpanews