ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο HENRY KISSINGER

by on 8 September 2019

Στο περιβόλι της Παναγίας βρίσκεται σήμερα ο Henry Kissinger...

Μετά από την 3ημερη επίσκεψη του στην Ελλάδα, όπου διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, αναχώρησε με ιδιωτικό αεροσκάφος νωρίς το πρωί με κατεύθυνση το Άγιο Όρος. Ναι μεν οι μετακινήσεις του παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία (96 ετών σε καροτσάκι) όμως η συνοδεία του – εκτός των 8 bodyguards – φροντίζουν για την ασφαλή και πάντα «εν κρυπτό» μετακινήσεων του.

Ανεξάρτητη πηγή του Αγίου Όρους μας ενημέρωσε ότι ο Henry Kissinger ανεβαίνει στον Άθω 3 φορές το χρόνο.

Σκοτεινό ωστόσο παραμένει – σύμφωνα με πηγές των Αθηνών – αν ο νέος  πολιτικός διοικητής στον Άθω, Αθ. Μαρτίνος συναντηθεί με τον Henry Kissinger. Και αυτό γιατί μερίδα εφοπλιστών ισχυρίζεται ότι ο υπερφιλόδοξος Μαρτίνος «διαδίδει» την χρόνια φιλία του με τον Kissinger κάτι που όμως δεν ισχύει επ’ ουδενί !

H ίδια πλευρά των εφοπλιστών ισχυρίζεται ότι η «τονισμένη» παρουσία Μαρινάκη στη ΔΕΘ έγινε με δική του πρωτοβουλία με το πρωθυπουργικό γραφείο να φέρει αντιρρήσεις, χωρίς όμως να εισακουστούν !  

Ο Μαρινάκης γνώριζε για το ταξίδι του Kissinger – όχι από τον ιδιοκτήτη εφοπλιστή που διατηρεί το κεντρικό ξενοδοχείο και έχουν καλές σχέσεις – αλλά από άλλη πηγή.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει σε αυτή την πηγή ο Μαρινάκης είναι τόσο μεγάλη που τον παρέσυρε σε ένα πανούργο σενάριο, να θέλει τον Μαρτίνο dealαδορο για μυστική συνάντηση Μητσοτάκη – Kissinger στα υπόγεια Μονής, οπου ο Μαρτίνος είναι μέγας χρηματοδότης !

Μάλιστα οι ίδιοι εφοπλιστές μας δήλωσαν ότι ο Μαρινάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με ολόκληρο «στρατό» εφοδιασμένο με τεχνολογικά  gadget για να παρακολουθούν την «πρωθυπουργική παρέα»!

Οι ίδιοι εφοπλιστές έχουν διαπιστώσει ότι η κόντρα Μαρτίνου – Μαρινάκη δεν θα τελειώσει και με τους δυο κερδισμένους, αλλά με έναν νικητή και με έναν χαμένο, διεγραμμένο από τον χάρτη !

Συνεχίζεται