ΣΤΗ LAMDA, Ε ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…

by on 28 July 2020

Η LAMDA Development ανακοίνωσε μετά από σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε, ότι τα ακόλουθα πρόσωπα, λόγω συμμετοχής τους στη δημόσια προσφορά για τη διάθεση ομολογιών της Εταιρείας, απέκτησαν στις 22 Ιουλίου 2020 (ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης) κοινές ανώνυμες ομολογίες.

Μεταξύ αυτών  η  εταιρεία VNK FUND LTD, απέκτησε 1.402 κοινές ανώνυμες  ομολογίες Η VNK FUND LTD είναι κατά την έννοια του άρθρου 3, παρ. 1 (26) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Βασίλειο Κάτσο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (LAMDA)

Χθες η LAMDA Development ανακοίνωσε μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι η VNK FUND LTD, στις 22 Ιουλίου 2020 προχώρησε σε πώληση 97 κοινών ανώνυμων ομολογιών,

Η VNK FUND LTD είναι κατά την έννοια του άρθρου 3, παρ. 1 (26) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Βασίλειο Κάτσο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Αγόρασαν και πούλησαν την ιδία μέρα…

Συνεχίζεται

ΟΙ… ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ LAMDA ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ….ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ LAMDA ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΣ…

Πάολα Φωκά Live – Μετά Τα Μεσάνυχτα…της πουτάνας γίνεται