ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΛΑ & ΛΟΓΟΘΕΤΗ (LIBRA) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΟΥ ΤΧΣ. ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ COLPO GROSSO

by on 19 October 2017

Κοιτάξτε ποια δάνεια αγόρασε η LIBRA από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

”Το πακέτο δανείων που απέκτησε η Libra περιλάμβανε μη εξυπηρετούμενα ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια λογιστικής αξίας 1,1 δισ. ευρώ, δάνεια σχετικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που ανέρχονται σε 80 εκατ. ευρώ και προσωπικά δάνεια 30 εκατ. ευρώ των δέκα στελεχών της Πειραιώς”.

Τώρα κοιτάξτε με τι δραστηριοποιείται η LIBRA.

H Libra η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Λογοθέτη είναι ισχυρός μέτοχος στην Πειραιώς. Οι άλλες δραστηριότητές της περιλαμβάνουν ναυτιλία, ξενοδοχεία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Δηλαδή με λίγα λόγια,

ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΞΙΑΣ 1,1 ΔΙΣ + 80 ΕΚΑΤ = 1,180 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΝΟΥΣ 30 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ OΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΠΡΟΣ – ΑΚΟΥΣΤΕ – 300 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 200 ΕΚΑΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Η εισαγγελέας ερευνά κατά πόσον διαπράχθηκαν απάτες και ξέπλυμα χρήματος


Όλα τα παραπάνω έγιναν – με την συμμετοχή τους – στο έγκλημα, του εκπροσώπου του Δημοσίου και του ΤΧΣ (εκείνης της εποχής)

Ήταν σε πλήρη γνώση τους όλες οι έκνομες ενέργειες των κυρίων…

Με πόσα “ταΐστηκαν” τα μέλη της συμμορίας από την τράπεζα και την Libra  ;;;

Συνεχίζεται