ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ BAYCREST HOSPITAL ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΕΙΣΗΧΘΗ Ο PREM WATSA ΜΕ ΒΑΡΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ…. ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ !!!

by on 14 October 2016

Ο φτωχός ινδός που κατέκτησε τον κόσμο και… επένδυσε στην Ελλάδα…. δεν άντεξε. Γεννήθηκε το 1950 στο χωριό Χινταραμπάντ. Συνελήφθη το 1974 ως ύποπτος ληστείας στο Τορόντο αλλά αφέθηκε ελεύθερος και είναι παντρεμένος με την Ιρανή Ναλλίνι εδώ και 35 χρόνια. Του άρεσε ο ρόλος του ληστή; Το είχε στο αίμα του ; ή μήπως τίποτα απ΄ολα αυτά ;…

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι. Παρακολουθούσε στα μόνιτορ του τις αγορές. Οι δυο γραμματείς του επιφορτισμένες να συντονίζουν το παγκόσμιο δίκτυο. Στον ακριβώς από κάτω όροφο το Trading room. O William επιφορτισμένος να παρακολουθεί ελληνική αγορά. Ο Πρεμ μιλούσε στο τηλ με τον διευθυντή πωλήσεων του Praktiker, ο οποίος του μετέφερε, το Shop in Shop Concept, που θέλει να αναπτύξει στα καταστήματα της Eurobank.

Δίπλα από τα γκισέ να υπάρχουν ειδικά σταντ με προϊόντα νοικοκυριού. Από κατσαβίδια μέχρι ποτιστήρια…

Ο «γκουρού των αγορών» έδειξε να ενθουσιάζεται. Του άρεσε η ιδέα. Κοίταξε την κοκκινομάλλα Emma και τις ζήτησε να του καλέσει αμέσως τον πρόεδρο της Eurobank. H 40αρα ανταποκρίθηκε αμέσως, όμως μετά από 3 λεπτά και κάπως αναστατωμένη λέει στον …….πιο σημαντικό ξένο επενδυτή για τη χώρα μας…. ότι δεν μπορεί να εντοπίσει στο τηλ τον Νίκο Καραμούζη.         

Ακριβώς εκείνη  την στιγμή εισβάλει στο γραφείο ο William. Ο πανικός τον είχε κυριεύσει !

Αφεντικό.  Ο Βαρδής δίνει το “δαχτυλίδι” στον Νίκο Καραμούζη. Πάει στην Πειραιώς. Τον χάνουμε !!!!

Συνεχίζεται…