ΣΗΜΑΝΑΝ ΟΙ… ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΣ, οοοέεεεοοοο!

by on 29 September 2015

Ατελείωτο short στις τράπεζες και η μία “καρπαζιά” μετά την άλλη στους banksters μας.

Νέος “βομβαρδισμός” στο καθημαγμένο τραπεζικό τοπίο με ξεπούλημα σε ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΥΡΩΒ, νέος πάτος για την τελευταία στα 0,023 ευρώ. Φέρτε τα υπογλώσσια για τον ινδοκαναδό και πάνες ΜΕΓΑ για όσους ακολούθησαν τις συμβουλές του συμβούλου (τρομάρα τους) του Δραγασάκη και μπήκαν long στα τραπεζόχαρτα.

 Πάσχο μου, ΔΕΝ έχεις δώσει ακόμη alert για το short, που έχει ανοίξει ο lobbystas στα κουρελόχαρτα και βλέπεις τι γίνεται, χαμός και χθες.

Επέστρεψε ο Δράκος ως απαράδεκτα τα σχέδια των banksters για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, φαντάσου τι…τρύπες έχουν οι όμιλοι, ελβετική γραβιέρα, σουρωτήρια τα δανειακά χαρτοφυλάκια.

Πως το είπε ο Euclid στους Financial Times, ότι εάν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τότε είναι ορατός ο κίνδυνος ενός bail in.

Τι μαθαίνω, Πάσχο μου, στη…μπουζού ο Τόμας (Λιακουνάκος) για εκείνα τα θαλασσοδάνεια στην τραπεζάρα των Βαλκανίων τι γίνεται.

Πως το είχε πει σε άσχετο χρόνο ο el Mago για τις τράπεζες, ότι θα έπρεπε να μηδενίσουν.

Δηλαδή πόσο ακόμη, στα 0,453 η ΕΤΕ (άρε Λούκα…), στα 0,113 η ΑΛΦΑ (όλα καλά κ. Δημήτρη ?), στα 0,079 η Πειραιώς (τα bannerάκια και τα pay rolls, νάναι καλά Μιχάλη μας), στα 0,023 η ΕΥΡΩΒ (τους χαιρετισμούς μας Νικόλα, και που είσαι εκείνο το short στο χαρτί ΔΕΝ το έχει κλείσει ακόμη ο lobbystas. Θα σε κρατήσουμε ενήμερο, Νικόλα μας).

 – τα καλύτερα έχουν έρθει, Πάσχο μου-

πως το έγραψε ο Μιχ. Ιγνατίου- για την συνάντηση Ομπάμα- Τσίπρα? Σε 3΄ και στα όρθια…

   – ανεντίμως shortάκιας λουμπινιάρης.-