ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ.

by on 11 November 2014

Κύριε με την παρούσα σας γνωρίζω πως διατίθεμαι να προβώ την απόκτηση αυτοκινητοδρόμων, κάνοντας χάρη στην Ελληνική Κοινωνία. Και λέγω πως κάνω χάρη αφού, για να τους πουλά το Δημόσιο, προφανώς προκαλούν βάρος εις αυτό.

Αναλυτικότερα η προσφορά μου έχει ως εξής :

Τους αγοράζω εγώ και θα αποπληρώσω την αγορά μέσα σε 20 χρόνια (από τις εισπράξεις που θα κάνω, αφού ανεβάσω το αντίτιμο των διοδίων 300%)

Τους αγοράζω και αποπληρώνω το τίμημα με δάνειο (χαμηλότοκο) που θα λάβω από κάποια εκ των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών. Το δάνειο αυτό θα το λάβω επ ονόματι κάποιας υπεράκτιας εταιρείας μου, στην οποία το 100% του κεφαλαίου της θα το έχει βάλει μια άλλη υπεράκτια εταιρεία μου, της οποίας το κεφάλαιο θα το έχει βάλει μια άλλη υπεράκτια εταιρεία …. κ.ο.κ.

Προς αποφυγή παραξηγήσεων, η προσφέρουσα  ή/και η δανειοδοτούμενη εταιρεία μου (που θα προβεί στην απόκτηση των περιττών δι υμάς αυτοκινητοδρόμων), σας γνωρίζω πως θα  έχει ως έδρα κάποια θυρίδα στο Λονδίνο ή στο Λουξεμβούργο ή αλλαχού. Και τα νησιά Καϋμαν δεν θα με χαλούσαν …

Τέλος σας γνωρίζω πως, το όποιο συμβόλαιο θα υπογραφεί, αν και δεν βλέπω λόγο να υπογράψω συμβόλαιο αφού ως γνωστόν, ο λόγος μου αποτελεί συμβόλαιο εδώ και πολλά έτη, αντί εμού, από έναν εκ των μεγάλων δικηγορικών γραφείων της χώρας σας. Γραφείο το οποίο με πλήρη εχεμύθεια, θα με εκπροσωπεί.

p.s. αν και εφόσον υπάρξει ανταγωνιστής, παρακαλώ ας ενημερωθώ πιο πριν έτσι ώστε το ατύχημά του να το αναλάβουν κάτι παιδιά που γνωρίζω από παλιά από εργασίες μου στο Αζερμπαιτζάν και από την Γεωργία.

Στην διάθεσή σας για οτιδήποπτε θεωρηθεί πως μπορώ να απαντήσω, αρκεί να μη με ενοχλήσει και αναγκαστώ να ενοχλήσω, από την αρχή, τα παιδιά που προανάφερα

Μετά τιμής

ο γνωστός του κάθε κυβερνητικού factor

Σχόλιο αναγνώστη. Άπαιχτος !!!