ΣΑΠΗΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

by on 21 Μαρτίου 2018

Νέα άγρια επίθεση με χημικά και γκλομπς, δέχθηκαν και σήμερα Τετάρτη 21/03/2018, οι αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, ακόμα και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς από τα ΜΑΤ, στην συγκέντρωση στο συμβολαιογραφείο της Σκουφά 77, που είχε εξαγγείλει και διοργανώσει η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε).

Η αστυνομική επίθεση έγινε σε μια μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία έδωσαν το παρόν αγωνιστές του κινήματος, πολλοί ευαίσθητοι πολίτες, ιδιαίτερα νεολαία και, πέραν της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη και πολλά στελέχη της παράταξης, άλλες συλλογικότητες, όπως η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών και το «Κίνημα Δεν Πληρώνω».

Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο είχαν προγραμματιστεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμοί σε 2 μικρά ακίνητα, ένα ημιυπόγειο 480 τ.μ (επαγγελματικός χώρος) για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ και οικόπεδο 500 τ.μ για χρέος 40.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς στις 30.000 ευρώ, ενώ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 91,9 τ.μ τέθηκε σε αναστολή αμέσως μόλις εξαγγέλθηκε η κινητοποίηση του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο.

ΕΔΩ η συνέχεια

Be the first to comment!
 
Leave a reply »