ΡΕ ΤΙ ΜΠ@ΡΔ@ΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ !

by on 28 June 2013

Tου “Αλιέως”

Στο στόχαστρο της Τρόικας μπαίνει το ΤΑΙΠΕΔ, διαβάζουμε στα οικονομικά sites (Παρ. 28/6).

     Απ΄ ότι καταλαβαίνουμε με αφορμή και τις πρόσφατες αστοχίες ου παρατηρούνται στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων (*) οι δανειστές φαίνεται, πως αποφασίζουν να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού & της διανομής.

   Πάντως ο lobbystas.gr, με τις πενιχρές δυνάμεις του, σας είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και για αυτό το ενδεχόμενο.

    
Sprechen Sie Deutsch? ρωτούσαμε στις 18 Ιουνίου, όσο πιο ξεκάθαρα και σαφώς γινόταν τους καθ΄ύλην αρμοδίους.


   Από τότε είχε ΄΄βρωμίσει΄΄ στα ενδότερα του Μαξίμου το ζήτημα, με αφορμή κυρίως τις εξελίξεις στον ΟΠΑΠ και την παρασκηνιακή κόντρα Μελισσανίδη/Κοπελούζου vs Κόκκαλη. Η καλά ενημερωμένη πηγή μας, μας είχε μεταφέρει από τα μέσα Ιουνίου την προειδοποίηση των δανειστών (σ.σ. του γερμανού επιτετραμμένου, δηλαδή) προς την ομάδα διαχείρισης πολιτικής του πρωθυπουργού για τα περαιτέρω.


    Και απ΄ ότι φαίνεται η πηγή μας, ούτε αυτή τη φορά έκανε λάθος.

  (*) εν τέλει θα αναφερθεί κάποιο συστημικό ΜΜΕ, αρμόδιο site ή όποια άλλη έγκυρη η ΄΄έγκυρη΄΄ πηγή για το τι έχει γίνει στον ΟΠΑΠ. Που βρίσκεται το θέμα της εγγυητικής, ποιός βάζει τα 10 και ποιός τα 5 εκατ. ευρώ ( καλά βρε αθεόφοβοι, με 15 μύρια ΄΄χτυπάτε΄΄και καλά τον ΟΠΑΠ, κοτζάμ Μελισσανίδης και Κοπελούζος) και εν τέλει μπορεί- ακόμη και σήμερα να τα βάλει επί της ουσίας με τον Σωκρατάν; Ουδείς, απ΄ ότι φαίνεται, τρισμεγιστοτεράστιε Κοκκαλίνο, που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Κίτσος.


   Ω ρε γλέντια, θέλω να δω γερμανό στην προεδρεία του ΤΑΙΠΕΔ, ολλανδό διευθύνοντα, λουξεμβούργιους και αυστριακούς μέλη του δ.σ. και έναν εκπρόσωπο του ελληνικού δημοσίου, διορισμένο από τον Στουρνάρα. 

Ρε τι μπ@ρδ@λο είμαστε!