ΠΩΣ MEDIA, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ…. (Μιχάλη τους έχεις όλους από τα αρχίδια πιασμένους;)

by on 6 September 2015

Του Νίκου Πάσχου

Σύμφωνα με τον αρμόδιο για την καταπολέμηση της Διαπλοκής υπουργό Επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είναι τα “αγύριστα” δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας, συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ, που έλαβαν φυσικά πρόσωπα και εταιρίες. Το Lobbystas.gr ανοίγει τον φάκελο της ΑΤΕ μόνο και μόνο για να ξεσκεπάσει την σαπίλα αυτού του τόπου, που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να κοροϊδεύουν έναν Λαό και να παίζουν το παιχνίδι ενός τραπεζίτη για άλλη μια φορά.

Μιχάλη τους έχεις όλους από τα αρχίδια πιασμένους;

Η δικαιοσύνη δεν είδε το έγκλημα της μεταβίβασης της ΑΤΕ στην Πειραιώς. Δεν είδε το έγκλημα της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων και ενεργητικού στην Πειραιώς. Εκεί είναι πολλά τα δις του εγκλήματος. Δεν τα είδε ούτε η ΤτΕ, ούτε η Ε.Κ κανείς δεν τα είδε. Κανείς δεν είδε πόσα δις έχει χρηματοδοτηθεί από τον φορολογούμενο η ΑΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια. Κανείς δεν είδε πόσες εγγυήσεις δις κατέπεσαν και τις πλήρωσε ο μαλάκας. Κανείς δεν βλέπει τα εγκλήματα σήμερα που έχει αποκαλύψει MONO το lobbystas με τον εκκαθαριστή της ΑΤΕ Μαράντο !!! Κανείς δεν είδε τα δις των δομημένων που φόρτωσαν «μίζες» για 600 χρόνια οι μάγκες και που πάλι ΜΟΝΟ το lobbystas έχει αποκαλύψει. Κανείς δεν είδε τίποτα από τα ατελείωτα δις που άρπαξαν και τα φόρτωσαν στον φορολογούμενο. Κανείς δεν είδε τα δις που εξαφανίστηκαν από Ρουμανίες και λοιπά Βαλκάνια. Κανείς !!!!

Τι είδαν μόνο; Τα θαλασσοδάνεια;

Ποια;

Ενδεικτικά

…….Στο πλαίσιο του Δεύτερου Πυλώνα, η Τράπεζα, σε εφαρμογή του άρθ. 3 του Ν. 3723/2008, έχει δανειστεί ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας €1,4 δισ. για την ενεχυρίαση τους στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα («ΕΚΤ») και έχει εκδώσει ποσό €4,7 δισ. ειδικών τίτλων (μέσου του προγράμματος EMTN) με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία χρησιμοποιεί ως εξασφάλιση για τη λήψη χρηματοδότησης σχεδόν αποκλειστικά από την ΕΚΤ από τον Ιούνιο του 2010.

Την 30.09.2011 το ύψος της καθαρής χρηματοδότησης της Τράπεζας από το Ευρωσύστημα ανερχόταν σε €6,6 δισ. έναντι €8,3 δισ. κατά την 31.12.2010. Από το συνολικό ύψος των εξασφαλίσεων προς το Ευρωσύστημα ποσό €12,7 δισ. (31.12.2010: €10,5 δισ.) αφορά σε στοιχεία ενεργητικού, όπως ομόλογα και δάνεια…….

Με πάνω από 4 ΑΜΚ από το 2008 έως και την ημέρα μεταβίβασης της κανείς δεν είδε τα θαλασσοδάνεια; Ο νομικός έλεγχος από ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία δεν τα είδε; Η ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία κάνοντας τον έλεγχο για την επάρκεια κεφαλαίου κίνησης της διοίκησης της Τράπεζας και όχι μόνον δεν τα είδε; Οι σύμβουλοι έκδοσεις της ΑΜΚ δεν τα είδαν; Πως η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα τα δεχόταν για ενεχυρίαση; Δεν τα είδε ούτε αυτή; Ο μηχανισμός Emergency Liquidity Assistance (ELA) της Τράπεζας της Ελλάδος δεν τα είδε; Όλοι αυτοί και καμιά 100αρια ακόμα δεχόντουσαν θαλασσοδάνεια για ενεχυρίαση και έδιναν ζεστό χρήμα;

Όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ;

Κανείς δεν είδε τίποτα;

Μιχάλη τους έχεις όλους από τα αρχίδια πιασμένους;

Συνεχίζεται…