ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ TΗN ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΙΝΑ Ε; ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;

by on 29 Ιουνίου 2015

Συνεργάτης του Νικόλα Κανελλόπουλου. Του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Ιούλιος 2011 – Φεβρουάριος 2015). Γιατί δεν ρωτήσατε την κυρία, ποιο πρόσωπο θα ήθελε να τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου του Άρειου Πάγου; Γιατί κύριοι; Πως τολμάτε να μην ρωτάτε την κυρία Μελίνα ε; ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;  

Έγραψε η κυρία στο fb:

«Και τώρα που γυρίσαμε στο σπίτι μας από το μεροκάματο να πούμε και τούτο:

Η Κυβέρνηση προχώρησε στην εκλογή Προέδρου του Αρείου Πάγου παρακάμπτοντας στις κρίσεις σειρά άξιων ανώτατων δικαστών.

Προήγαγε σε Πρόεδρο του Άρειου Πάγου την Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μιά δικαστή που πρωτοστατούσε στις μισθολογικές διεκδικήσεις των δικαστών με γλώσσα απαράδεκτη για ανώτατη δικαστικό και απροκάλυπτα αντιμνημονιακή ρητορεία. Ως Πρόεδρος της ΕΔΕ είχε δηλώσει:

«Οι δικαστές δεν είμαστε αντίπαλοι των άλλων κοινωνικών ομάδων ούτε προνομιούχοι έναντι αυτών, όπως επιμένει να θέλει να μας εμφανίζει, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης. Είμαστε μαζί με τους Έλληνες πολίτες. Διότι α) όλοι είμαστε μέρος της κοινωνίας και εις βάρος μας επιβλήθηκαν τα ίδια μνημονιακά μέτρα (και μάλιστα υπέστημεν τις μεγαλύτερες μειώσεις των μισθών, σε συνολικό ποσοστό 60%, εκ του οποίου μόνο το τελευταίο ποσοστό περικοπής –20%– κηρύχθηκε αντισυνταγματικό και ανατράπηκε, ενώ το υπόλοιπο της περικοπής –40%– παραμένει), και β) διότι εμείς οι δικαστές προστατεύουμε, με τις αποφάσεις μας, τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών, όταν αυτοί προσφεύγουν στα δικαστήρια για να ζητήσουν προστασία και μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αυτό θα εξακολουθήσουμε να πράττουμε και στο μέλλον».

Το πιάσατε ελπίζω και το τελευταίο υποννοούμενο. Με τις υγείες μας.»

comments
 
Leave a reply »