ΠΩΣ ΟΙ (καλοταϊσμένες) ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ … (κρυμμένες όλες στα κοτέτσια τους)

by on 2 January 2014

Πω πω. Ρε τον Αντώνη. Δημόσιος υπάλληλος με μίζες εκατομμυρίων. Είναι δε τόσο σοσιαλιστής που τις επιστρέφει! Πόση μαλακία δέρνει τον τόπο. Δηλαδή μπορούσε και να μην τις επιστρέψει; Πόση ηλιθιότητα δέρνει το σύστημα και τα media. Θυμάστε το σύστημα ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε ο Καραμανλής; Θυμάστε τον Σημίτη που έλεγε όποιος έχει στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα; Ο Παπαδήμος; Tα στρατιωτικά προγράμματα μόνο για προμήθειες όπλων απορροφούσαν ετησίως πόρους μεταξύ 1,2 – 1,4 τρισ. δρχ. τότε. Την ίδια στιγμή γράφονταν στον προϋπολογισμό μόνο 300 δισ. δραχμές, χωρίς να αποτυπωθούν στο δημόσιο έλλειμμα περισσότερα από 4 τρισ. Δρχ !!! Έκανε το παγώνι ο Lucas !!!  Και μετά ψάχνουν γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο.

Ταμίας στο βαθύ ΠΑΣΟΚ ήταν ο κυρ Αντώνης. Ταμίας της μαφίας του ΠΑΣΟΚ. Και τώρα μας παραμυθιάζουν ότι η υπογραφή ενός δημοσίου υπαλλήλου άξιζε εκατομμύρια !!!

Και καλά αυτοί έκαναν την «δουλεία» τους. Οι άλλοι δεν έβλεπαν δεν γνώριζαν τίποτα; Ας το δεχτούμε. Σήμερα; Που είναι οι κότες της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί δεν είναι στα κάγκελα; Που είναι οι δεξιοί «πατριώτες»; Κρυμμένοι όλοι στα κοτέτσια τους. Το κακό ΠΑΣΟΚ και η κακομοίρα Νέα Δημοκρατία. Συγκάλυψη τότε συγκάλυψη και σήμερα. Ήταν τυχαίος ο ταμίας; Γιατί δεν τον ξεβρακώνετε αυτόν και τους πρασινοφρουρούς του; Προσέξατε ότι και πάλι οι έλληνες τραπεζίτες είναι καθαροί; Ξένες τράπεζες μόνο εμφανίζονται. Το Lobbystas.gr θα αποκαλύψει ποιος ήταν ο Έλληνας τραπεζίτης – κρουπιέρης. Με αυτά τα ολίγα ευχές στο Μαξίμου για το 2014. Ευχές στους σουπερ δεξιούς πατριώτες του δικτύου 21 και πάει λέγοντας …