ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

by on 10 June 2019

Έπαιζε το διάγγελμα του Πάνου Καμμένου.  “Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός”. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του εθνικού συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ., που συνεδρίασε την Κυριακή, το κόμμα δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές. Η εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα του συντριπτικού ποσοστού που έλαβε το κόμμα κατά τις ευρωεκλογές.

Εκείνοι την στιγμή παρατήρησα με την άκρη του ματιού μου μια νυχτερίδα αποκοιμισμένη – προφανώς γιατί δεν είχε προλάβει να φτάσει στην κούρνια της –  να κρέμεται στο κλαδί μιας ελιάς. Ξύπνησε ακούγοντας τον Πάνο, μιας και η τβ έπαιζε δυνατά.

Ξαφνικά την βλέπω μετά το άκουσμα του διαγγέλματος να παίρνει φόρα να χτυπά στον τοίχο να πέφτει κάτω να σηκώνεται και να συνεχίζει με μεγαλύτερη φόρα να χτυπιέται στον τοίχο.  Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της !

Τρελάθηκα !

Αμέσως  βρήκα ένα κουτί παπουτσιών, του έκανα μερικές μικρές τρύπες και με ένα πανί το σκέπασα. Έπιασα μαλακά το ντελικάτο αυτό ζώο λιπόθυμο μάσα στα αίματα και το τοποθέτησα  μέσα.

Έκλεισα το κουτί το έβαλα πάνω σε ένα ηλεκτρικό μαξιλάρι για να το κρατά ζεστό.

Ανήμπορη η… κακομοίρα πήρα μια σύριγγα και της έδωσα λίγο νεράκι.  

Με μια αποστειρωμένη γάζα την καθάρισα καλά – την κακομοίρα – και έτρεξα να ζεστάνω λίγο κατσικίσιο γάλα. Κάθε άλλο γάλα είναι βλαβερό !

….Η κακομοίρα, ευτυχώς δεν είχε δοντάκια  ήταν μωράκι και έτσι κατάφερα και τις έδωσα το γαλατάκι…

Αμέσως κάλεσα το Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων….

Ευτυχώς την προλάβαμε !

Είχε δίκιο απ΄ότι φαίνεται ο  Κουρουμπλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες…

Καλά φάγαμε, καλή ήπιαμε, ε τώρα να ξεκουραστούμε λιγάκι.     

Αποστολή εξετελέσθη Πάνο μου !

Συνεχίζεται